Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

GuywithAplan

Volkorenpasta of normale pasta

Recommended Posts

Zelf prep ik volkorenpasta omdat het meer voedings waarden heeft dan normale maar is vaak minder lang houdbaar.

wegen de voordelen dan op tegen de nadelen? heeft iemand daar over nagedacht zoja hoor graag jullie mening

 

bijj voorbaad dank

prepze

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Op zoek naar waterfilters, branders, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga snel naar www.prepshop.nl!

Aangezien ik een behoorlijk strak budget heb ga ik voor het goedkoopste en dat is normale pasta (0,29ct voor 500gr) een aangezien het goedkoop is koop ik vaak wat meer dus ik denk dat dat het wel compenseert. njja hoop ik:)

 

mvg, MP

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Wij hebben ook regelmatig die volkoren pasta's gekocht en gegeten. Echter vind ik de smaak niet zo heel lekker, dus merk ik dat ik ze op voorraad laat staan en de nieuwe pasta gebruik. Moet ze dus nog een keer opeten. Ik koop er geen nieuwe bij in ieder geval.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

ik gebruik ook alleen volkoren ik gebruik nooit iets waar ze de vezels uithalen is slecht voor de darmen.

het is iets lastiger te bewaren dan maar als je het goed luchtdicht houd en in het donker zet blijft het toch lang goed

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Wij houden niet zo van de volkoren pasta ik haal het geleidelijk uit voorraad door te roeleren . En koop gewone pasta bij .

 

Geert

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

ik doe bewust geen volkoren pasta

ik heb ooit eens 2 zakken gehad, en daar zat na verloop van tijd residu onderin (olieachtig?)

dus dat komt er niet meer in

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
ik doe bewust geen volkoren pasta

ik heb ooit eens 2 zakken gehad, en daar zat na verloop van tijd residu onderin (olieachtig?)

dus dat komt er niet meer in

oke zelf nog nooit last van gehad maar hou het in de gaten

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
ik doe bewust geen volkoren pasta

ik heb ooit eens 2 zakken gehad, en daar zat na verloop van tijd residu onderin (olieachtig?)

dus dat komt er niet meer in

de kiem is olieachtig als die blootgesteld word aan licht en zuurstof komt dat er uit en word het ranzig

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
de kiem is olieachtig als die blootgesteld word aan licht en zuurstof komt dat er uit en word het ranzig

 

het was ver voor de THT datum, stond opgeslagen in een water, lucht en licht dicht vat

er zat geen zuurstofvreter bij maar toch ik koop t niet meer

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Je kan het beste preppen wat je eet vind ik, dan kan je blijven rouleren. Ik eet volkoren, dus dan zou het raar zijn om normale pasta te kopen want dat blijft liggen en raakt over de datum. De volkoren pasta kan ik gewoon blijven kopen en raakt nooit over de datum.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...