Ga naar inhoud
GENEGEERD

Uitzending "Iedereen heeft smaak" op labyrint


Mr. Gold

Aanbevolen berichten

http://www.wetenschap24.nl/programmas/labyrint/labyrint-tv/2012/september/Houdbaarheid-en-Smaak.html

 

Wat is het effect van hapgrootte op ons gevoel van verzadiging? Waarom eten we meer van een bord met verschillende soorten smaken dan van een bord met een enkel product? Vier Nederlandse wetenschappers richtten hun onderzoek op de functie van smaak. In deze aflevering van Labyrint volgen we hun onderzoek.

 

 

Kwam een paar interessante zaken tegen zoals het verwarmen van voedsel voor het leger en hoe ons verzadiging werkt. Altijd handige informatie als we zuinig met eten moeten gaan doen tijdens een situatie. Ook het voedsel onbeperkt houdbaar maken komt aan bod.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...