Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Hoi iedereen! Ik ben journalist bij NRC en maak portretjes van preppers. Nu met de coronacrisis denk ik dat veel mensen inzien dat het helemaal niet gek is om altijd voorbereid te zijn op een noodsituatie. Zijn er hier mensen die het leuk vinden hieraan mee te werken? Duurt niet lang en kan telefonisch. Wel zou het fijn zijn als het vandaag nog lukt. Ik ben bereikbaar op a.herter@nrc.nl. Ik hoor graag van je! Groetjes, Anna

  • Niet leuk 1
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Nee dank je, de media opzoeken nu zeker niet.

 

De hamsteraars zijn mijns inziens hoe dan ook kuddedieren die in juli alles weer vergeten zijn en een volgend keer weer in dezelfde herhaling vallen.
Ik ben blij dat ik een zekere voorbereiding getroffen heb en hierdoor minder afhankelijk ben en niet de drukte in hoef als de massa bedenkt dat wat extra's handig kan zijn.

Op naar de toekomst,

Link to post
Share on other sites
Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...