Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Tinders voor flint en steel


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Zelf vind ik het meest gemakkelijke om een stukje rond lont voor olielampen (of vuurwerk aansteeklont) te gebruiken in combinatie met een goed passend buisje. De eerste keer is het even aansteken en een stukje terug trekken in het buisje en de vinger erop zetten waardoor er geen zuurstof meer bij kan komen en heb je voor de volgende keren altijd een stukje gechard katoen die je kunt gebruiken.

Wat je ook kunt doen is een stukje fatwood uit de natuur pakken en met de achterkant van je mes erlangs schrapen zodat je "tinder dust" krijgt en werkt ook prima, grassen en dode bladeren vind ik persoonlijk wat lastiger omdat die meer gaan roken en is meer geschrikt als nestje om je kooltje in te doen.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...