Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Welke vechtsport beoefen je?


Gast Maus1978

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 10 months later...

Als kind begonnen met judo (bruine band behaald). Als tiener overgestapt op jiu-jitsu (1e dan behaald). Een jaar nin-jitsu tussendoor gedaan, maar combinatie met jiu-jitsu lag niet lekker. Jaar of 5 karate erbij gedaan (blauwe band behaald).

 

Op dit moment train ik nog jiu-jitsu en ik wil dit jaar mijn 2e dan behalen.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Ik doe nu ruim 7 jaar aan Kyokushinkai Karate (ook wel bekend als de 'hardste vorm van karate'). Wat ik er zo leuk aan vind is dat je vrij snel praktisch leert vechten, dus direct en zonder al teveel poespas (hoewel je die poespas wel toe mag passen als je er goed in bent en denkt dat het werkt), maar vooral dat het full contact is. Niet zo leuk als je gevoelig bent voor blessures, maar we leren tijdens de training om te incasseren en er wordt rekening gehouden met hoeveel je kan hebben. Door het full contact wordt je goed voorbereid om benarde situaties die zich bijvoorbeeld op straat voor kunnen doen.

Nadeel van de sport is, hoewel je dat bij bijna elke sport zult hebben, dat je toch beperkt wordt door een aantal regels tijdens het vechten (geen technieken naar rug, kruis en gewrichten, geen stoten [dus wel trappen] naar het hoofd).

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Mijn ambitie om dit jaar mijn 2e dan jiu jitsu te behalen is in het water gevallen door teveel persoonlijke ongemakken.

Jammer maar helaas. Overigens zit die dan-graad allang in mijn hoofd. En de 3e dan ook.

Volgend jaar meer succes.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...