Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Singer accessoires


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Die Singer krukjes zijn relatief zeldzaam. Een collectors item. Maar zie je dat ze de zitting vervangen hebben? Het is daardoor een vrijwel waardeloos krukje, waar ze uiteraard toch een top prijs voor vragen. In de VS worden mooie Singer naaimachines zo schaars, dat ze slechte Singers opnieuw spuiten en van nieuwe decoratie voorzien. Ook iets om in de toekomst alert op te zijn. Gezien de lage Nederlandse prijzen, verwacht ik hier voorlopig nog geen neppers.

Link to post
Share on other sites

Dat plaatje van Daisy zou ik best als grote poster willen hebben, voor aan de wand. Wat een knappe montage!

 

En Dick, je geeft wel een mooie verbale draai aan dat gruwelijke gegeven van zo'n doorgezaagde Singer. Die oma Miller die komt echt niet bij mijn Singers in de buurt.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...