Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Schmetz naalden -20%


Recommended Posts

Beste Singer liefhebbers,

 

Bij Zijlstra fournituren zijn de Schmetz machinenaalden in de aanbieding -20%. Deze passen ook gewoon in de oude Singers! Dus HAMSTEREN!!! :D

Kosten niets dus koop van alle soorten gewoon 2 setjes en je heb je levenlang genoeg. Een naaimachine zonder naald is als een auto zonder wielen.....:D

http://Www.fournituren.nl

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Reken maar dat naaimachinenaalden een top ruilmiddel worden. Bij een langdurige crisis waarbij de goedkope kledingimport uit het verre oosten wegvalt, of wij een lage lonen land worden dat moet zien te overleven door overhemden voor de Chinezen te maken, gaan we herontdekken, dat kleding een eerste levensbehoefte is. Er zijn best nog wel wat mensen -zeker van de oudere generatie- die zelf kleding kunnen maken. En er staan ook best nog wat naaimachines op zolders in Nederland, maar vrijwel niemand heeft er naaimachinenaalden bij. Ook het aantal winkels dat ze in voorraad heeft is erg beperkt geworden de laatste jaren. Verder zijn naaimachinenaalden makkelijk op te slaan en makkelijk mee te nemen naar een ruilmarkt.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...