Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Naar de Franse apotheek


Recommended Posts

Hebben er mensen die vlakbij de grens wonen - en dan denk ik onder andere aan Lowieke - ervaring met medicatie halen in frankrijk ?

Behalve dat vele spullen stukken goedkoper zijn kwam ik dit op het net tegen :

 

http://www.oasiswaterpurification.co.uk/blogs/news/3059772-oasis-now-available-in-french-pharmacies ,voorlopig geen idee wat ze kosten

 

 

in de prepshop kosten ze 3.45 /50 tabletten , op zich geen geld maar de verzendkosten ....

http://prepshop.nl/buitenleven/water/waterzuiverings-tabletten

 

Grtn Jan

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Ik ging alleen naar de Franse apotheek om ethylalcohol. Die koop je als buitenlander goedkoop als de apotheek van dienst wil leveren. Je moet daarvoor wat verder inland gaan. De zuivere alcohol kost daar nauwelijks wat. Je gebruikt 'm voor het maken van sterke drank. Verder heb ik alle medicijnen gewoon via tussenkomst van het ziekenfonds. Gewoon vragen aan de dienstdoende arts. Een paar watertabletten heb ik ook, alhoewel het minimaal is. Die kosten nauwelijks wat.

 

Ik heb ook een ontsmettingsmiddel zonder chloor omdat mijn dochter een chloorallergie heeft.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...