Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

hoe vaak gebruik jij je mes?


Gast bjo1998

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

ik heb altijd een zakmes en inklapbaar schaartje bij me, als je bijvoorbeeld iets moet snijden onderweg ( het kan brood of touw zijn ) het is altijd handig om er minimaal één bij je te hebben, ook dat schaartje is fijn ( en staat een stuk minder agressief als een mes ). Ik gebruik mijn mes bijna dagelijks, zoals om touwtjes of brood te snijden, of hout iets te schrapen ( bijvoorbeeld als er zo'n raar haakje aan zit waar ik me aan irriteer )

 

en of je hem nou dagelijks gebruikt of niet het is altijd handig om er eentje bij je te hebben, zowiezo al voor het geval dat . . .

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
Gast Peerke

Bijna altijd 2 SOG zakmessen op zak. En een vast mes in welke rugtas dan ook. Mes wordt dagelijks gebruikt voor van alles en nog wat.

Gewoon handig onmisbaar gereedschap.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...