Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Jammer dat het hier zo stil is.......


Gast DickBerts

Recommended Posts

Ik ben een enorme liefhebber van stilte en rust, maar niet bij de Singer gekkies! Dat doet namelijk geen recht aan de enorme prep waarde die een goeie hand- of trap Singer heeft. Toen ik een jaar of zes geleden begon met het kopen van een paar hand Singers om daar eventueel een crisis bedrijfje mee te beginnnen, vond ik dat ook zelf een behoorlijk vergezocht idee. Maar inmiddels wordt een langzaam maar langdurig afglijden naar een soort jaren dertig situatie (mogelijk met maar een paar uur per dag stroom of erger) steeds waarschijnlijker.

 

Ik heb al vaak geroepen, dat het aanbod van mooie Singers op Marktplaats griezelig snel terugloopt. Zelfs het aanbod van wrakken, daar zijn er nog wel meer dan genoeg van, lijkt iets terug te lopen. Ik ben de aantallen aan het bijhouden. Ik zal jullie er nader over berichten. Of iemand het leest is helaas de vraag.....

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 weeks later...

Ik probeer ook geregeld hier te kijken.

Dick heeft me goed opweg geholpen. Inmiddels ruim voorzien in goede/nette/werkende Singers. En ja, ik kan er goed mee overweg.....:D

 

Ik zoek alleen nog 2 reserve spoeltjes van een 127/128 model

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...