Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Het ligt in mijn bedoeling om ergens rond de jaarwisseling een Singer dag bij mij thuis in Julianadorp aan Zee (gemeente Den Helder) te organiseren. Om te beginnen gaan we dan zo'n machine uit elkaar halen. Ik heb hier met een paar dames al een slapend crisis naaiatelier opgericht met hand- en trap Singers. Daar komen er ook een paar van. Heren zijn natuurlijk net zo welkom, mits ze vrouwvriendelijk zijn:D We hebben het hier nog wel over....

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...