Ga naar inhoud
GENEGEERD

Rabarber geweckt / Moeders recept


Lekker

Aanbevolen berichten

Nou vraag ik me al de hele tijd wat af, maar ik wou niet off-topic gaan of overkomen als een zeur, maar ik denk/hoop dat het niet off-topic is, en ach een zeur ben ik toch wel :p

 

Maar het proces dat in dit topic beschreven is, is toch geen wecken? Het is toch pas wecken als het NA het vullen van de potten nog verwarmd zou zijn? Ik ben echt verre van een weck-expert, vandaar dat ik het juist toch vraag :) Want zou de rabarber niet nog veel langer houdbaar zijn, als het na het vullen wel nog verwarmd zou zijn in een weckketel?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Maar het proces dat in dit topic beschreven is, is toch geen wecken? Het is toch pas wecken als het NA het vullen van de potten nog verwarmd zou zijn? Ik ben echt verre van een weck-expert, vandaar dat ik het juist toch vraag :) Want zou de rabarber niet nog veel langer houdbaar zijn, als het na het vullen wel nog verwarmd zou zijn in een weckketel?

 

Je hebt helemaal gelijk hoor. Wat topicstarter heeft gedaan is namelijk inmaken :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...