Ga naar inhoud

Bla Bla

Lid
 • Aantal items

  260
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bla Bla's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

219

Community reputatie

 1. En jij weet dat mensen hier al afgebekt worden binnen 3 berichtjes door mensen die zelfverklaard heiligen zijn? Denk je dan werkelijk dat mensen het nog echt serieus nemen en niet lopen te prikken? Doe eens wat aan die zelfverklaarde ontastbare mafketels hier. Dan was het hier wél leuk geweest.
 2. Ach, als het uit jouw mond komt vat ik het maar op als een compliment Hoog tijd voor de onttroning van de zelf uitgeroepen trollenkoning. Als dat eerder was gebeurd was het hier gezelliger geweest en waren er meer mensen gebleven.
 3. Jij mag het van mij best een kansloze opmerking vinden. Vind ik helemaal niet erg. Feit blijft wel dat de site zonder blikken of blozen op slot word gegooid zonder enig noemenswaardige reden. De reden die word genoemd is dat er teveel strubbelingen zijn. Maar dat kan het reëlerwijs niet zijn. Want is een forum niet per definitie een plaats waar je alles kan bespreken, eventueel op het scherpst van de snede? Zolang je anderen maar niet direct uitmaakt voor pannenkoek of wat anders moet dat kunnen. Als er uitsluitend vanuit 1 perspectief meningen worden getolereerd moet men dus ook niet raar opkijken als leden geïrriteerd raken en zelfs opstappen. Enigste reden die overblijft wat ik mij dan kan bedenken is dat het verdienmodel tegenviel. Niemand steekt geld in iets zonder er wat voor terug te krijgen. Waren de reclame inkomsten dus te laag? Leverde de prepshop te weinig omzet? Of ben ik werkelijk de enigste die weet dat er verdienmodellen hangen aan websites? Vooral bij websites die gericht zijn op een kleine community-niche? Betreffende de zilveren daalder was het alleen maar een vraag. Ik hoef hem niet eens te winnen en of de contest nog doorgaat zou mij de anus oxideren.
 4. Ik had toch wel verwacht dat een beetje prepper zich niet uit het veld zou laten slaan als het een beetje tegenzit. Maar afijn, een prepping-community is dus leuk zolang het goed gaat en anders sluit je het gewoon. Wat is de echte oorzaak? Waren de inkomsten niet hoog genoeg? Viel het verdienmodel tegen? Gelukkig zijn er andere fora waar kennis gedeeld kan worden. Fora niet opgericht door personen maar door de community zelve. Hoe zit het nu eigenlijk met de silver-contest? Valt die zilveren daalder nog wel te winnen?
 5. Bron: CNN televisiezender. Geen idee hoe ik dat in een linkje moet plakken. Beter? Inmiddels algemeen bekend en op meerdere media verspreid. Alstublieft: http://edition.cnn.com/
 6. Franse media: Op 1 van de aanvallers is een Syrisch paspoort gevonden. Hoe kan dit nou? Ons is verteld dat dit allemaal vriendelijke hoogopgeleide mensen waren. Zal dus wel een hoax zijn... [Mod] Gelieve bij dit soort posts/reacties een link bij te voegen.
 7. Hoewel ik met mijn zwartgallige humor de lol hiervan inzie, denk ik dat de timing toch niet helemaal goed gekozen is.
 8. Was ook niet tegen jouw persoon gericht. Ik krijg op mijn falie omdat ik zogenaamd off-topic was terwijl eenzelfde soort bericht van jou wel werd getolereerd. Dat kan overkomen als vriendjespolitiek en dat is iets wat toch absoluut vermeden moet worden lijkt mij. Modden moet eerlijk en objectief gebeuren. Of zie ik dit fout?
 9. Facebook had deze mogelijkheid al. Dit was echter de eerste keer dat het bij een niet-natuurramp werd geactiveerd.
 10. @AWOL : Dat personen (ook al is dit een administrator) direct zegt off-topic te zijn kan natuurlijk ook geen reden zijn om dit wél te tolereren. Nederlandse politiek heeft helemaal niets te maken met Parijs, en al helemaal niet als er een eigen interpretatie door persoon aan word gegeven. Gaarne rechtlijnig zijn. Ps: Gefeliciteerd met je aanstelling als moderator
 11. Zoals gezegd gaf ik een antwoord op een vraag. Dat ik hiermee meteen negatief gerated word en de vraag krijg of concentratiekampen dan ook maar weer geopend moeten worden zie ik als dom schapengedrag van personen die overduidelijk de koran niet hebben gelezen en er dus maar lul-argumenten bijhalen. Er kan namelijk veel worden besproken/bediscussieerd, maar als partijen niet weten waar ze over praten valt er simpelweg geen inhoudelijk gesprek te voeren met deze lieden. Echter mogen deze lieden wel ongefundamenteerde argumenten hier aandragen omtrent tolerantie, maar mag iemand die de koran wél gelezen heeft geen gegronde argumenten aanleveren. Ter vergeduidelijking: Ik heb niets tegen de bevolkingsgroep der moslims. Ik heb wel wat tegen de ideologie die zich Islam noemt. Dat deze vaak hand in hand gaan staat buiten mijn macht om en mag geen reden zijn om mijn gegronde argumentatie monddood te maken.
 12. De aanslagen in Parijs zijn Islam geinspireerd. Over de Islam praten is daarmee per definitie on-topic blijven. Tevens was mijn reactie alleen maar een reactie op een post van Ronin die om verdere vergeduidelijking vroeg in zijn post.
 13. Heb jij überhaupt de koran gelezen? Ik weet zeker van niet! Lees de koran! In de koran staat letterlijk dat de koran zelf letterlijk opgenomen moet worden ZONDER enig ruimte voor interpretatie. Het is dus niet afhankelijk wat mensen met die teksten doen, want er is geen andere mogelijkheid om deze teksten te interpreteren. Dit zal mij waarschijnlijk op strafpunten of en ban komen te staan. Maar indien dat gebeurt is dat meteen het bewijs van mijn gelijk!
 14. Bla Bla

  Muizen

  Er zitten op dit blok 5 duivenmelkers. Die vliegende ratten zorgen voor veel voedsel overal waar die krengen op af komen. De kat vangt de meeste muizen. Niet uitsluitend in ons huis, maar her en der in de tuinen. Maar zij legt ze wel voor mijn voeten neer. Ik zie het maar positief. Weer een muis minder die bij mijn voorraad kan komen De hond vangt in onze tuin nog zo nu en dan. Een enkele keer is een val zelf gevuld. Muizenkeutels vind ik niet. Wij hebben wel konijnen maar mijn man houd dit goed schoon. Zowel hij als ikzelf hebben daar nog nooit muizensporen waargenomen. Kwestie van hygiëne.
 15. Bla Bla

  Muizen

  Bij ons gaan de muizen uitsluitend dood weer weg. Er ligt hier veel voedsel voor ons en voor de dieren. Onhoudbaar om muisjes maar lief te vangen. Kat & hond doen hun best om de meesten te vangen (ze eten ze niet op want ze krijgen genoeg te eten) en de rest word met ouderwetse vallen gepakt. Alle muizenlijkjes worden op een veldje verderop gedumpt waar genoeg kraaien ed zijn om ze netjes op te eten. Zo krijgen de vogels toch zeker 5 keer per week een gratis maaltje toegeworpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...