Ga naar inhoud
GENEGEERD

Preppers.nl blog: Preppen tegen het Ebola virus


Dr.Prepper

Aanbevolen berichten

Zit jij ook in de Ebola-spagaat? Omdat je van de ene kant hoort dat we ons in het Westen nergens zorgen over hoeven te maken, maar andere bronnen zijn juist weer dermate verontrustend dat je jezelf ‘t liefst op wil sluiten in the middle of nowhere? Zelfs in het NOS-programma Ebola: Feiten & Fabels zijn de signalen tegenstrijdig. Wanneer autoriteiten de dreiging te sterk ontkrachten, loop je het risico dat het averechts werkt: dat door het ontkennen van de angst, deze juist toeneemt in plaats van minder wordt.

 

En wat is dan de oplossing in de ogen van een prepper? Gewoon een beetje (of meer ;-) voorbereid zijn.

 

Lees verder op: Preptalk: Preppen tegen het Ebola virus

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Domme protocollen. Niet oefenen. Hulpdiensten die slecht zijn uitgerust. Politie die nul materialen heeft. Ieder ziekenhuis, iedere huisartsenpost die een eigen protocol maakt, zogenaamde experts die niet op de hoogte zijn van de situatie. Grenzen die open blijven.

 

Een virus met een hoge mortaliteit en bewezen te muteren met de snelheid van het geluid. Ik zal niet beweren dat Nederland een enorm risico loopt, maar andersom kan ook niemand zeggen dat het allemaal wel binnen de perken zal blijven.

 

 

 

 

When it comes to Ebola, the story that the government is telling us just keeps on changing. At first, government officials were claiming that it was very difficult to spread the Ebola virus. Some of them were even comparing it to HIV. We were given the impression that we had to have “direct contact” with someone else’s body fluids in order to have any chance of catching the virus. But of course that is not true at all. Now authorities are admitting that Ebola is “aerostable”, that it can be “spread through droplets”, and that it can remain on surfaces for up to 50 days. That is far different information than we have been getting up until this point.

http://www.zerohedge.com/news/2014-10-31/story-changes-ebola-now-aerostable-and-can-remain-surfaces-50-days

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 8 maanden later...

Op een incidenteel geval hoor je nog maar weinig in de media. De gevallen die hier in NL worden gemeld, blijken later 'vals alarm' te zijn.

De omstandigheden hier zijn niet zoals in onderontwikkeld Afrika, waar men nog op straat pist en schijt.

Ebola maakt hier geen kans.

 

Maar ... er zijn hier wel andere pathogenen die hun kans grijpen. Dus blijf gewaarschuwd !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...