Ga naar inhoud

Sfinx

Lid
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sfinx

 1. Sfinx

  Fat Nelly

  Heel mooi, heb je ook communicatie apparatuur aan boord?
 2. Is geregeld, hij gaat kijken wat de mogelijkheden zijn.
 3. Oké, zal hem morgen meteen mailen voor verdere info.
 4. Hallo, een vriend van mij heeft een groothandel in medische apparatuur. Is er misschien belangstelling dat er een koffer wordt samengesteld waarin diverse middelen zitten.
 5. Als ik iemand met een draadloze analoge toestel ontvang, en diegene praat met iemand met een vaste of DECT telefoon, kan ik dat gewoon afluisteren!
 6. Ja, ik hoor geregeld telefoongesprekken via de scanner. Je tegenpartij kan dan wel DECT, of vaste lijn toestel hebben maar als de ander gewoon analoog heeft, kun je dat gewoon afluisteren.
 7. Ja, hier wordt ik vrolijk van Ik had een GP antenne, 3 radialen van 2.76 op 45 graden naar beneden en 1 radiaal van 2.76 verticaal.
 8. Hier zijn genoeg frequenties, ik hoop dat je hier wat aan hebt. http://www.pc5e.nl/info/scannerfrequenties
 9. @ Heliport, Ik bedoel dan ook voor de portofoons.
 10. Zorg wel voor een voorraadje batterijen of accu's. Ze vreten wel stroom.
 11. Ja, er is nooit een ideale situatie dus inderdaad zal in sommige gevallen de fiets het beste blijken. Maar de auto geeft mij onderdak aan mijn gezin, en met een 4x4 kan ik bijna overal komen.
 12. Ja, dat ligt eraan welk gedeelte je zit van Nederland. Hier bij ons is het niet zo druk bevolkt.
 13. Ik zou kiezen voor een 4x4, en dan een oudere type (Landrover) waar vrijwel geen electronica en zeker geen computers inzitten. Ik denk dat diesel de beste optie is. Een aantal lampen vervangen voor LED verlichting, en communicatie apparatuur installeren. Ook zou ik hem in een donkere matte kleur spuiten, je wilt echt niet opvallen in bepaalde situaties.
 14. Ja, was een leuke tijd. Destijds wel gesproken met Italië en Amerika. Italië met een Pony cb36 en een GP radiaal. Wel goede weersomstandigheden, anders lukt dit niet (woonde toen nog wel in Zuid-Holland). Was ook allemaal AM gemoduleerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...