Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Carnivora

Lid
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

47 Uitstekend

Over Carnivora

 • Titel
  Adventurer
 1. Ik denk 999 meter, vlakke Nederland moet wel lukken. lijkt me echt fantastisch om zo ding te hebben!
 2. http://www.action.nl/eten-drinken/voedingsmiddelen/culiquick-pasta-160g-quattro-formaggi Misschien stomme vraag hoor, maar wat is nou het verschil tussen mountain house en een product als culiquick van de action?
 3. Ik heb een ehbo diploma en ga elke jaar op herhaling, zeer nuttig. De herhaling is wel erg belangrijk, anders zakt het heel snel weer weg. Bij de cursus van het oranje kruis oefen je ook op acteurs die het heeeeel echt kunnen spelen en grimeren. Ik kan dit doen via mijn werkgever ivm BHV. In alleen een BHV cursus zit ook ehbo, maar dit is niet zo uitgebreid als een apart ehbo cursus waar je een diploma voor krijgt.
 4. Afwas! Daar had ik nog niet eens aangedacht! Ik zat meer aan koolstofmonoxide te denken en hoeveel water je wel niet op zolder moet hebben staan ervoor en waar je dan naar het toilet gaat. Want het lijkt me dat mocht de boel overstromen dit zout water is, dit kan je dus niet filteren.
 5. Zit toch te denken hoe ik voedsel moet bereiden op zolder, hoe hebben jullie dat voorbereid?
 6. Heeft iemand nog tips voor planten die er niet uit zien als je typische groente plant? De bijvoorbeeld ook sierwaarde hebben voor in de achtertuin, zodat het niet gelijk opvalt?
 7. Ja maar dit zijn geen standaardbrillen zoals je dat metleesbrillen heb.
 8. Toen het in 2003 gebeurde en er dus nog geen eens 2 dagen storing was, was het al een verkeerschaos: 15-08-2003Stroomstoring treft VS en Canada Door een onzer redacteuren ROTTERDAM, 15 AUG. De stroomvoorziening in het noordoosten van de Verenigde Staten en delen van Canada is vanochtend weer langzaam op gang gekomen. Gisteren viel even na vier uur 's middags lokale tijd de stroom uit, waardoor 50 miljoen mensen hinder ondervonden. De storing leidde tot een enorme chaos in vrijwel alle grote steden in het getroffen gebied. In New York, Detroit en Cleveland in de VS en Toronto en Ot
 9. Ik vond die studenten in de lift erg indrukwekkend, en ik heb eens gekeken naar de lift op mijn werk, maar daar kan je niet uit via de bovenkant
 10. Doe je hier gewoon lampen olie in? Ik zag er laatst een staan bij de kringloop maar geen idee hoe ze precies werken
 11. Dit is wel een led. Wat zijn dan nu goede zaklampen? Ik ben nu verder alleen in het bezit van goedkope action zaklampen dus wat dat betreft is alles vooruitgang
×
×
 • Nieuwe aanmaken...