Ga naar inhoud

BoeKou

Lid
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zweden

BoeKou's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

11

Community reputatie

 1. Daarom zeg ik: Zo lang je gezond bent ben je als het als prepper aan jezelf verplicht om je conditie op peil te houden.
 2. Geen conditie is m.i. geen optie voor een prepper. Je zult, volgens mij, altijd moeten zorgen dat je een grote afstand in zo kort mogelijke tijd per fiets of te voet af kunt leggen. Sinds het voorjaar ben ik daarom begonnen actief aan mijn conditie te werken. Over een aantal maanden zal ik dan ook een halve marathon gaan lopen. Je hoeft het natuurlijk niet te overdrijven, maar bij een goede voorbereiding hoort zeker een goede conditie en gezondheid. Ik houd er rekening mee dat de kans zich voordoet dat ik niet over een auto o.i.d. kan beschikken. Aangezien mijn gezin zich overdag op zo'n 20 km afstand bevindt wil ik deze afstand in een zo kort mogelijke tijd te voet willen overbruggen. Geen conditie is zo lang je gezond bent geen optie.
 3. Waarschijnlijk blijft hij ook graag below radar. Ondertussen wel weer om zes uur uit de veren om de kippen te voeren
 4. Het is beangstigend rustig rond de berichtgeving. Stilte voor de storm?
 5. Ik krijg het idee dat Herbert hier ook rondstruint. Wil de echte Herbert Blankesteijn opstaan?
 6. 8,7 GB voor de engelstalige Wikipedia valt me nog mee. Je weet dan zeker dat je genoeg leesvoer hebt voor de komende jaren
 7. 8e filmpje van @Tom 's link. Sommige methodes zijn redelijk out of the box. Erg leuk.
 8. Gezakt, helaas. Ik weet nu in ieder geval wel dat ik voor de SHTF nog pc speakers moet aanschaffen, omdat ik anders de noodfrequentie op de radio blijkbaar niet ga vinden.
 9. Leuk, met behulp van ijs vuur maken. Ik was er niet op gekomen.
 10. MET SPOED nog wel. Hij voert de druk gelijk op. En we hebben het allemaal al zo druk met voorbereiden.
 11. Een paar contanten achter de hand vind ik zelf een must als onderdeel van een goede voorbereiding. Je hoeft het natuurlijk niet te overdrijven, maar 1000 euro zou ik toch zeker achter de hand hebben. Op een spaarrekening staat het tegenwoordig ook maar weg te roesten.
 12. Het kan snel gaan, maar gezien het (tot nu toe) succesvolle pappen en nathouden van de hele Eurocrisis en het fictief oplappen van andere economische problemen in de wereld verwacht ik het niet eerder dan een jaar.
 13. Veel oudejaarsavonden geven je daarentegen het idee dat doomsday al aangebroken is
 14. Idd, laten we ons wel even aan de wet houden mensen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...