Ga naar inhoud

slakkenzout

Lid
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gelderland

slakkenzout's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. 'Wel bereduur. Komt uit op 4,50 euro per liter.' Jawel, maar er zit dan wel gratis een smaakje aan vast. Het moet natuurlijk wel eet/drinkbaar blijven ;-)
 2. @StonehengePrepper ben het helemaal met je eens. Op en top mediamanipulatie, daarom heb ik dat lelijke ding al een paar jaar alleen maar aan voor af en toe de Wii, en verders nie.
 3. http://www.liff.nl/melkpoeder-goed-voor-totaal-melk-langer-jaar-houdbaar-p-620.html Of modifastproducten, zit meen ik ook veel droog melkeiwit in.
 4. Misschien is dit wat? http://bijzonderspaans.nl/2222/caracoles/
 5. @Simurgh, inderdaad geeft het een behoorlijke energie. Jammer alleen van die ellendige zoethout smaak. Die kilo's tarwe kunnen groen veel meer opbrengen dan gebakken, qua voedingswaardes dan. Zelf geef ik geen zier meer om brood en andere deegproducten. Hebben een slaapverwekkend effect op mij, want meelproducten op zich versuffen nogal. Ik zou wel raad weten met al die kilo's ;-)
 6. Wishful thinking, we naderen grenzen. Financieel, informatietechnisch dus bewustzijn (nog nooit was zoveel informatie beschikbaar per seconde als nu), met gevolg dat alles meteen zichtbaar is. Vroeger was er ergens een aardbeving en de andere kant van de aarde wist maanden van niets. Nu is het in een minuut de wereld rond. Maw alle systemen worden gelijktijdig sneller, compressie, druk neemt toe ook letterlijk op de aarde. Wij mensen staan niet los van de systemen en voelen de druk, kunnen het niet plaatsen en nemen of pillen/poedertjes/drank tegen de stres, steken kop in het zand of reageren pro-actief (zoals hier). Kwestie van mentaliteit, helaas Darwinistisch geleuter. De druk gaat nog toenemen en het is zaak flexibiliteit te laten zien. Durven los te laten ook. Aanpassen of breken zal de norm worden. Zoals het een paar jaar terug was zal het niet meer worden. Dat kan gewoon niet meer.
 7. Yep, de prijzen volgen vanzelf. Meen dat met mis was met de mais en graanmarkt. De rest zal dan ook volgen, immers zoekt men een alternatief en stijgt de prijs bij alle schaarste. Gewoon niet meer moeilijk doen en af en toe een lekkere meelworm bij de geprepte pasta bakken.
 8. @leidseprepper Heb sinds kort een hennepzakje voor de spruiten. Werkt perfect en zonder schimmelvorming. Zaden voorweken, in de zak en elke dag twee keer bevochtigen. Veel beter dan mijn eerdere pogingen met kastjes en vloeitjes.
 9. De plofkoe kan beter verwerkt worden tot Jerky en kalk kan je makkelijker vinden in gemalen slakkenhuizen (of spruitgroentes). Probleem opgelost.
 10. O wilde trouwens nog iets vragen @Mrs.Lotte; is die kwaliteit voor dieren (in de dierenwinkel) gelijk als producten voor mensen? Of is in dit geval zaad gewoon hetzelfde?
 11. "maar over de werkzaamheid en veiligheid verschillen de meningen' Wat dat aangaat laat ik mij niet zo snel bang maken. Wat voor mij geldt = als ik mij er goed bij voel dan zal het ook wel goed zijn; en anders heb ik pech gehad. Btw bij die website stond wel bij de reactie's een linkje waarbij te zien was hoe bloedcellen voor en na het eten eruit zien; Dat ziet eruit als goed nieuws. Kan mij voorstellen dat niet iedereen er blij mee is als de mensen gezonder worden en eventuele medicijnen kunnen laten staan. Moeten die farmaciemensen zich strakjes door ontslag ook aanmelden bij prepper.nl ;-)
 12. Overigens dat tarwegras is niets anders dan gekiemde tarwezaad. Beetje slimmerik koopt daarom bij de molenaar een zak biologisch(!) zaad. Kan je eventueel ook meel of brood van maken als het groene spul je de keel uithangt!
 13. @The_Communicator Zelf nu voor de tweede keer aan het kweken. Is stuk goedkoper dan kant en klaar bestellen. Vries het in en elke dag eentje oplossen in appelsap. Zo hoef je niet eens meer groente en fruit te kopen en op te slaan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...