Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

The Grip

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over The Grip

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Amersfoort
 • Interesses
  Sport, muziek en mensen.
 • Beroep
  Zelfstandige
 1. Lekker muziek maken rond het vuur. Gitaartje, zakkammetje met vloeipapier.....ach, al is het een beetje rammelen met lepels op een pan. Houdt de stemming er wel in hoor!!! Soort vakantiestemming van toen ik nog 18 was.
 2. Mijn opa heeft in WOII veel mensen geholpen, die hem erna keihard lieten vallen. De mens is niet van nature dankbaar of wil er iets voor terug doen. Het overgrote deel is inhalig en is "je vriend" als er iets te halen is. Beetje als het liedje van Herman Brood en Henny Vrienten. Laat eerst iemand mij helpen en dan doe ik alles(bijna alles) voor diegene. Directe familie en vrienden help ik, de rest helpt mij dus eerst maar!!! MAAR IK DRING NIET VOOR BIJ DE BAKKER!!!
 3. [ATTACH=CONFIG]975[/ATTACH] Schijn je zelfs bruggen mee te kunnen bouwen!!!!!
 4. Beste mensen, Volgens mij mis je met demonstreren/pamfletten uitdelen of dergelijke acties je doel. Ik denk dat het overgrote deel van de mensen het gevoel krijgt dat ze iets opgedrongen wordt en haken dan af. Ik denk dat het beter is geen doomscenario te schetsen, maar er meer een showelement in te leggen. Je zou bijvoorbeeld een programma op youtube kunnen zetten in meerdere afleveringen met verschillende thema's. Misschien is het dan leuk om er ook een wedstrijd element aan toe te voegen, door mensen die zich nooit met preppen hebben bezig gehouden te laten strijden wie er het
 5. 2 x p/w conditietraining(circuittraining van boksen afgewisseld met oefeningen met lichaamsgewicht). 2 x p/w splitschema over twee dagen gewichttraining.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...