Ga naar inhoud

The Grip

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Amersfoort
 • Interesses
  Sport, muziek en mensen.
 • Beroep
  Zelfstandige

The Grip's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Lekker muziek maken rond het vuur. Gitaartje, zakkammetje met vloeipapier.....ach, al is het een beetje rammelen met lepels op een pan. Houdt de stemming er wel in hoor!!! Soort vakantiestemming van toen ik nog 18 was.
 2. Mijn opa heeft in WOII veel mensen geholpen, die hem erna keihard lieten vallen. De mens is niet van nature dankbaar of wil er iets voor terug doen. Het overgrote deel is inhalig en is "je vriend" als er iets te halen is. Beetje als het liedje van Herman Brood en Henny Vrienten. Laat eerst iemand mij helpen en dan doe ik alles(bijna alles) voor diegene. Directe familie en vrienden help ik, de rest helpt mij dus eerst maar!!! MAAR IK DRING NIET VOOR BIJ DE BAKKER!!!
 3. Schijn je zelfs bruggen mee te kunnen bouwen!!!!!
 4. Beste mensen, Volgens mij mis je met demonstreren/pamfletten uitdelen of dergelijke acties je doel. Ik denk dat het overgrote deel van de mensen het gevoel krijgt dat ze iets opgedrongen wordt en haken dan af. Ik denk dat het beter is geen doomscenario te schetsen, maar er meer een showelement in te leggen. Je zou bijvoorbeeld een programma op youtube kunnen zetten in meerdere afleveringen met verschillende thema's. Misschien is het dan leuk om er ook een wedstrijd element aan toe te voegen, door mensen die zich nooit met preppen hebben bezig gehouden te laten strijden wie er het best vanaf brengt in de verschillende thema's. Beetje als dat Robinson programma zeg maar. Ook moeten mensen zich dan met de deelnemers kunnen identificeren wil je ze pakken. Dus ik zou er geen GI Joe's in camouflagekleding voor nemen, maar mensen die er uitzien alsof ze iets voor BNN presenteren ofzo. Komt allemaal net even iets minder over als de jaren 80 demonstraties tegen de bom. Je hebt een format van deze tijd en dat spreekt de mensen veel meer aan. Als dat allemaal voor elkaar is, moet je gewoonweg brutaal de hele handel dumpen bij DWDD, Pauw & Witteman, Knevel & vd Brink(altijd groot blijven denken he) of andere media natuurlijk. En dan maar hopen dat ze het oppikken he!!!! Groet, Grip
 5. 2 x p/w conditietraining(circuittraining van boksen afgewisseld met oefeningen met lichaamsgewicht). 2 x p/w splitschema over twee dagen gewichttraining.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...