Ga naar inhoud

Onbekend

Lid
 • Items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Onbekend

 1. Appelmoes in blik is buiten de horeca niet meer te krijgen zover ik weet. Vroeger was er inderdaad van Coroos applemoes in blik te koop, maar dat is toch echt al een hele tijd geleden realiseer ik mij. kijk eens hier, maar volgens mij zijn dit alleen grootverpakkingen. https://www.brugelfoodproducts.nl/product/apple-sauce-sugared-2/?lang=en O.
 2. Bij ons in de supermarkt is bloem en meel al sinds Hamster-donderdag uitverkocht. Gelukkig voldoende op voorraad voor de komende 3 weken. Tip mijnerzijds, probeer ook te oefenen met broodbakken zonder broodbak machine. Die machines zijn reuze makkelijk natuurlijk, maar zonder stroom heb je er niets aan of als ze kapot gaan. Zelf brood kneden en bakken in een oven, of boven (of in) een vuurtje is erg fijn en handig om te kunnen. Succes, O.
 3. En zo zie je maar, we hebben het niet in de hand. We bereiden ons voor, of houden rekening met bepaald situaties en uiteindelijk kom je voor het voldongen feit van dit virus te staan en de maatregelen die afgekondigd worden. Hoe anticipeer je daarop en hoe is je voorbereiding hierop afgestemd. O.
 4. Nu weet ik niet of ik de massa hamsterende nederlanders als beginnende preppers zou willen zien. De massa raakte in paniek en deed de andere na, zoals een massa dat pleegt te doen. En of de noodzaak van het preppen, of in ieder geval een beetje voorbereiding zoals een paar dagen voedsel in huis, nu echt doorgedrongen is bij de massa durf ik ook te betwijfelen. Men leidt gewoon rustig zijn leventje en als straks het normale leven weer zijn weg heeft gevonden is men het snel genoeg vergeten. We zullen nog een tijdje de WC papier grappen horen maar dat is het dan ook verwacht ik. Juist de preppers hamsteren niet, want die hebben zich in de goede tijden al voorbereidt. Hooguit hebben zij wat aanvullingen gedaan en nog wat zaken in huis gehaald die nuttig of bederfelijk zijn. Zo hebben wij het althans gedaan, en nu al doende komen we er achter wat we wellicht anders hadden kunnen doen of nog tekort komen. Hier zullen we dus, zodra de kans zich voor doet of in betere tijden, aandacht aan besteden. O.
 5. Ik zou het voornamelijk willen uitdrukken dat de meeste nogal ondoordacht en paniekerig te werk gaan ?
 6. Ook ik heb het vermoeden besmet te zijn geweest, Net herstellende van mijn 2e verkoudheid in een paar weken tijd, maar deze verkoudheid was wel erg vreemd. Voelde me opeens behoorlijk beroerd met keelpijn (wat ik nooit heb), vermoeidheid, hoofdpijnen en druk op mijn voorhoofd/ogen. Hoesten niet bijzonder opvallend, maar wel verhoging met maxima van 37.9 C. Aangezien ik een nabije collega heb die vermoedelijk besmet is geraakt door een vriendin die werkelijk gediagnosticeerd is vermoed ik dat ik getroffen ben door de milde klachten variant. Gelukkig mijzelf aardig op de been kunnen houden, en snel hersteld door een familie remedie tegen griep en verkoudheid. Deze remedie bestaat uit het innemen van Natrium Bicarbonaat, een werkelijk veelzijdig middel. Na 3 dagen was ik er doorheen, en blijf nu nog een tijdje binnen om de mogelijkheid anderen aan te steken uit te sluiten. Ik zou willen dat er iets van een zelftest beschikbaar was om te testen of ik het werkelijk gehad heb en mogelijk nu ook een immuniteit of in ieder geval anti stoffen heb opgebouwd. O.
 7. Nee dank je, de media opzoeken nu zeker niet. De hamsteraars zijn mijns inziens hoe dan ook kuddedieren die in juli alles weer vergeten zijn en een volgend keer weer in dezelfde herhaling vallen. Ik ben blij dat ik een zekere voorbereiding getroffen heb en hierdoor minder afhankelijk ben en niet de drukte in hoef als de massa bedenkt dat wat extra's handig kan zijn. Op naar de toekomst,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...