Ga naar inhoud

Onkruid

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Overal en nergens
 • Interesses
  Tuinieren, DIY en nooit vies van beetje stevige hellbilly country.
 • Beroep
  Ik verkoop een "gedoogd" kruid.
 • Nieuwsbrief
  Ja

Onkruid's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

28

Community reputatie

 1. Ben cold turkey aan het stoppen met roken.. Geen pleisters of E rommel, gewoon dat gepaf uit m n systeem krijgen. De laatste tijd merkte ik dat ik kortademig werd, en zwaar geirriteerd als ik niets om te roken in huis had. Dacht bij mezelf dat het toch wel zielige situatie is dat ik onafhankelijk wil zijn terwijl ik niet eens onafhankelijk ben van zo n stinkstokkie. Geen sigaretten meer in huis en ben nu grote schoonmaak aan het doen zodat mijn huis er ook niet meer naar ruikt. Asbakken weggedaan. Pak dit heel drastisch aan, en denk ook dat het de enige manier is om die vervelende gewoonte snel uit je kop te krijgen. Afbouwen zorgt alleen maar voor uitstel en zo n E sigaret is gewoon jezelf foppen. Je krijgt nog steeds allerlei schadelijke stoffen binnen, en de gewoonte blijft ook in je kop hangen. Ik zal over een paar weken laten weten hoe het gaat. En mocht iemand nuttige tips hebben.. Graag!
 2. Leuk recept en heb het gelijk op m n "to do" lijst gezet! Wil alleen wel even toevoegen dat niet alle natuurlijke ingredienten goed zijn voor zwangere vrouwen. Sommige drijven zelfs af, dus risico op vroeggeboorte. Als je zwanger bent zou ik ten alle tijde alle ingredienten van wat je maakt, even op zoeken of het geen kwaad kan. De simpelste dingen als kaneel en venkel (en vele andere keuken kruiden) kunnen al meer risico geven op complicaties of vroeg geboorte.
 3. @Bunkerprepper : Boo Yah! Moest ff, ben het helemaal met je post eens
 4. Onkruid

  Bladluis in fruitbomen

  Perenboom hier heeft nooit last van bladluis, maar de aalbessen zaten elk jaar onder. Alles geprobeerd, water groene zeep spiritus oplossing werkte aardig, maar altijd tijdelijk. Wat bij fruit struikjes wel goed werkt is de toppen eruit halen. Maar zou eerlijk gezegd niet weten wat het doet bij een fruitboom dus ff googlen Ik kwam uiteindelijk tot de conclusie dat 2 aalbes struiken de verspreiding van bladluis door rest van tuin niet waard is. Weg ermee dus.
 5. Klinkt erg lief @lewieke, maar zo zit de woningmarkt hier helaas niet in elkaar. Sociale woningbouw is hier hard nodig, ook voor fulltime werkenden.
 6. http://observer.com/2014/09/cyborg-unplug-is-a-personal-jammer-against-drones-glassholes/ 2e resultaat op google, drones jammer
 7. @Stuudje dank voor die duidelijke uitleg. en @lewieke het is geen afhankelijk zijn van overheid kwestie, want ik werk. Maar vrije sector is EN niet te betalen EN ik krijg simpelweg niet zomaar een woning in vrije sector want daar hebben ze vaak een erg hoge inkomens eis.
 8. Heb een aantal planten en vruchten al in de tuin, maar ga de dichtbijzijnste route zeker een keer afleggen. Kijken hoeveel eetbaars ik kan vinden. Erg handige site, bedankt.
 9. @Zefanja Ook met baan kan je het bekijken hoor. De reden voor urgentie in Grunn is: zo aso zijn dat je nergens terecht kan en al uit een aantal huizen zijn geschopt wegens overlast, asielzoeker met verblijfstatus, recentelijk afgekickt, of ernstige medische redenen. Laatst genoemde vind ik de enige die terecht is. Je kan het proberen bij Patrimonium, die hebben een aantal huizen voor eigen urgentie. Maar ik kwam als alleenstaand werkend moeder de selectie commissie niet door, dus zou niet weten of je kans maakt. Gewoon proberen, kost niets.
 10. Goed punt.. Maar helaas hebben de asocialen inderdaad voorrang op sociale woningen.
 11. Gemiddelde wachttijd in Groningen stad voor een sociale huurwoning: 5 jaar. En dan zit je niet in een gezellige wijk hoor. Terwijl inderdaad asielzoekers helemaal niet hoeven te wachten maar direct iets krijgen. Ik ben zelf economisch gebonden aan de stad Groningen (ik werk er). Sta al 2 jr op de wachtlijst, maar kom niet in aanmerking voor urgentie of een woning. Want mijn situatie was niet nijpend genoeg. Als ik verslaafd was en een afkickprogramma volgde zou ik direct een woning krijgen, ben ik een zwaar sociaal probleem dan dito. Gelijk een toewijzing. Ben het echt helemaal zat met de vertroeteling van mensen die er niets voor hebben gedaan. Ik werk 32 uur per week en kan nu via een makelaar huren (pokkeduur). Terwijl mensen die echt geen flikker voor dit land hebben gedaan lekker zitten te genieten in goedkope woning met uitkering erbij. Die houden meer per maand over dan mij, geen geintje. Ik heb zelf een uitkering gehad in zwangerschap, en had toen ook iets goedkopere woning. En MEER te besteden dan ik nu heb, al werkend. Diep triest!
 12. Ja Amerika heeft ons land, en daarmee mij veel aangedaan. Onder andere zijn we meegesleept (mede dankzij de asslikkerij van Bak Ellende en Rutte) in een aantal oorlogsituaties waar we niets te zoeken hadden. En dan de TTIP https://milieudefensie.nl/mvo/nieuws/wie-beschermt-ons-tegen-de-amerikaanse-chloorkip?utm_source=adw&utm_medium=cpc&utm_campaign=adw150401-ttip&gclid=CPO5xr6u78QCFQzJtAodnjoA0Q om te kotsen gewoon. Ik snap nog steeds niet dat een zichzelf respecterende en vaderlands lievende politicus ooit zijn handtekening daaronder zet. Maar het is wel gebeurd. Sorry ik heb een gloeiende ***hekel aan de Amerikaanse buitenland politiek. Daarmee niet aan heel Amerika, aangezien vele mensen daar het ook niet eens zijn met welke kant het op gaat. Maar kom aub niet aan met dat Amerika de wereld zoveel goeds brengt.. Enige wat ik dan kan zeggen is: http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130730125330/glee/images/d/d2/Obama-bitch-please.jpg
 13. Komt me erg bekend voor Omdat het om een kind gaat, krijg je misschien wel een verwijzing naar angst tandarts los bij je huisarts. Zou het wel proberen want dat scheelt al een hoop, hoewel ik er nog heen ging met knikkende knieen. Ik vecht niet meer, ben wat te oud geworden om de tandarts zijn handen blauw te bijten. Gillen valt ook nog wel mee. Krijg wel hartkloppingen, zweet aanvallen en ga daardoor steeds pas heen als het echt echt moet. Niet goed dus. Wens je heel veel sterkte met je kleine, en hoop dat hij er over heen komt. Kleine troost: Ik ben 30, heb veel antibiotica in jeugd gehad, en daarna nog een opdonder van hyper emesis in zwangerschap.. Hij zal dus niet zomaar zo n bouwval in zijn mond krijgen. En ik zou het vooral ook gebruiken als chantage om maar extra goed te poetsen
 14. Denk dat in geval van chloorwagon in ongeluk.. Je vooral snel vervoer nodig hebt. Get the F*CK out of there and quick. Op deze site is echt veel te vinden, denk zelfs dat alle antwoorden van je vragen al ergens staan. Die zoekfunctie is echt handig hoor En Doomsday preppers is niet echt betrouwbaar.. Het is meer leedvermaak in mijn ogen
 15. http://www.qvist.nl/survivor-06-ontzilter.html Deze doet bijna een liter per uur, wel prijzig. Vriend van me gaat een wereldreis maken met zeiljacht, die heeft al zo n ontzilter staan. 5 liter per dag is niet zo veel hoor, er zijn echt veel snellere op de markt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...