Ga naar inhoud

havor

Lid
 • Items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  noord holland noord
 • Beroep
  was tot voor kort zelfstandig ondernemer
 • Nieuwsbrief
  Ja

havor's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Reputatie

 1. water heb ik geen gebrek aan hier in de omgeving, en waterfilters ook niet, en het kost vrij weinig water hoor een bekertje water per dosis...en dan dus met smaakje.
 2. Ben vandaag wezen shoppen.... 40 blikken groente divers 30 kg rijst 20 kg pasta divers, , elleboogjes, spagetti e.d. 30 zakken gedroogde bonen, spliterwten, witte bonen auto vol....even geleegd en weer op pad 10 pakken met 8 vacuum verpakte bbq worsten van lidl, liggen niet gekoeld in winkel en 1 jr houdbaar 8 blikken cornedbeef 20 pak a 5 blikjes smeerleverworst 10 kokertjes multivitamine bruis 4 liter olijfolie 5 ltr chloor 4 doosjes met ossengal zeep 4 dozen met 500 stks zakjes a 15x40 extra dik, om diverse dingen te portioneren en in te sealen voor dat ze in kunststof vaatjes gaan en evt ergens de grond in gaan ( voorbereiding echte ellende en huis verlaten ) dat was het voor deze ronde, eerste week september weer een deel....want wil idd 14 sept. klaar zijn voor joost weet wat ze allemaal voorspellen.
 3. De Masterbeef zo zegt een surinaamse dame in de supermarkt moet je een uur in warm 50-60 graden water leggen, en vervolgens water verversen en weer n half uur, daarna als suddervlees 2 uur op laag vuur sudderen. ik zeg...te veel werk...te veel gedoe, beter je vlees roken en drogen en vacuüm verpakken denk ik, dat is vooraf wel werk...maar als je wil eten kan dat meteen. AH, heeft het, jumbo, deka
 4. misschien heb ik er overheen gelezen, maar heb je wel eens gedacht aan zoutvlees, ligt meestal tussen de Surinaamse spullen in de supermarkt, is voor zo ver ik weet 4 jaar houdbaar en ook niet bizar duur. ik ga er vandaag eens naar kijken.
 5. ik zie het niet als stuurlui aan wal, het is gewoon pech als je die financiële middelen niet hebt om een veiliger heenkomen te zoeken....ik heb het niet dus richt me op overleven hier dromen zijn bedrog, kun je maar beter niet mee bezig zijn...want deste harder klapt de realiteit in je gezicht als het zo ver is....is mijn mening, wat een ander daar van denkt of vind of mee om gaat moet ie zelf weten.
 6. vies veel geld heb je niet nodig om naar Canada te geraken of Argentinië nu het nog kan, met 7 duizend kan je een start maken daar, heeft me neef ook gedaan dit jaar (canada)..... als de bom barst is het al te laat en ONBETAALBAAR. als ik nu de keuze had...ging ik er ook heen, maar helaas is met het ten onder gaan van mijn bedrijf....ook een financieel vacuüm ontstaan, gelukkig kreeg ik via belasting nog 2xxx terug en dat is allemaal in de prep gestoken ondertussen.
 7. vol verwondering deze topic gelezen...veel ONZIN gelezen over VEEL te dure trucks en dergelijke, totaal niet realistisch (mits je vies veel poen hebt), ook wel leuke en logische dingen gelezen hier hoor. Lees dingen over mensen die helemaal naar Frankrijk willen en zo..... Als de bom barst, de euro in elkaar dondert, de oorlog rond Rusland los barst door de elite NWO homo's die de wereld totaal verzieken, waar denk je dan heen te gaan met auto voor je veiligheid. allereerst gaat brandstof schaars worden, vrij rondrijden zal er ook wel niet meer in zitten na een tijd lijkt mij, plus de invasie van vluchtelingen naar eurabia gaat nog erger worden...en frankrijk heeft de meeste koppensnellers van eurabia al binnen de grenzen... en de NO GO area's zijn daar al talrijk en HARD groeiende..dat is daarmee een van de onveiligste landen aan het worden in oorlogstijd voor de niet moslim. (iets om aan te denken als je die kant op wil)(uitspraken van imaams en enkele top gekke extreme moslims zijn dat hun Ottomaanse rijk in 2020 weer een feit is...dus er staat ons nog meer ellende te wachten...) wie veilig wil blijven voorlopig ...kan beter naar Argentinië of Canada vluchten....daar zullen de NEP Oranjes ook heen smiezen als het hier heet wordt onder hun parasiterende elite voetjes. vervoer, in den beginne van de ellende kan gemotoriseerd nog, daarna enkel motor, scooter, brommer, quads maar dat zal door brandstof schaarste steeds minder worden......fiets, uiteindelijk waarschijnlijk ALLEEN nog brandstof loze voertuigen die met spierkracht gaan of dmv wind, of zonnen energie. laten we hopen dat het tij nog keert......al geloof ik niet dat dit zal gebeuren, ik persoonlijk vrees dat we nog maar kort hebben voor dat de pleuris uitbreekt max 2 jaar nog...maar vrees zelfs korter ivm de onrust Rusland versus NWO amerika en de voorspellingen dat de Euro om gaat lazeren medio september dit jaar volgens vele vrijsprekers en geleerden die niet naar de pijpen van de elite dansen en WEL de waarheid vertellen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...