Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

erwin

Lid
 • Aantal items

  105
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

erwin won de laatste dag op 27 juni 2020

erwin had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

82 Uitstekend

Over erwin

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Deze misschien ? http://www.manuals.group/results.php?search=OHV EM5500CXE
 2. Ik heb wel wat ervaring maar zal me zelf niet heel ervaren noemen. Op dit moment droog ik voornamelijk kruiden en dat gaat goed. Je moet alles zo dun mogelijk hebben als je gember doet maak dan bijvoorbeeld heel dunnen plakjes. Sommige dingen zijn dun genoeg om gewoon te drogen maar hoe dunner hoe sneller het droogt. Ook gebruik ik geen oven maar zon dehydrator. Ik kwam het ding eigenlijk een keer bij toeval tegen (eigenlijk mijn vrouw) en de winkel die hem verkocht ging sluiten. Wij gebruiken een Espressions EP5600 voedseldroger. Wil geen linkje posten maar als je dit in goog
 3. 1. Potjes hak of eigen merk. Het is duurder dan verse groente maar je kan het 10 jaar + bewaren. Zelf geen ervaring met 10 jaar over datum. recent potje opengemaakt met einddatum 2018 en het smaakte prima. 2. Haal je graan zelf bij de molen en maak er zelf bloem van als je een keuken machine hebt. graan is goed te bewaren vergeleken met brood, bloem etc. 3. Koop een voedsel droger en droog groente fruit dat je in de aanbieding hebt gekocht. Het kan ook met vlees maar ik vertrouw mezelf hier nog niet mee. 4. Vlees in de aanbieding in de vriezer doen. Als je het uit de verpakking
 4. Die generatie heeft de kansen die hij had benut zonder te kijken naar de toekomst. Daar zijn we als mensen nu eenmal goed in. Maar niet iedereen heeft absurt kunnen profiteren hiervan. Maar de vraag die belangrijker is. Hebben jou ouders/grootouders hier zo grof van geprofiteerd dat je ze laat stikken las ze met pensioen zjin en in de problemen komen?
 5. Meer nieuwsgierig in zijn algemeenheid. Niet perse wat jij er voor betaald. Ben zelf trouwes van mening dat ik niet een bugout wil doen. Als het mogelijk is wil ik zoveel mogelijk samenwerken met de mensen in mijn omgeving. Maar stel dat is niet mogelijk dan is een bol een goede laatste kans.
 6. Lang geleden dat ik dumpert bezocht heb. Vroegah poste men dit daar niet want dan was je een homo. Misschien toch maar weeer is naar dumpert gaat. (Btw ik heb niets tegen homo's)
 7. Klinkt echt geniaal. Maar toch nieuwsgierig. Wat kost zoiets? En mag je er iets bouwen? Bijvb een vaste schuur of zelfs ondergronds iets bouwen?
 8. Het probleem is dat het niet goedkoop genoeg is. Ik kom oorspronkelijk uit drenthe en heb nu nog niet het budget om zo even een stukje grond te komen. (Misschien ben ik gewoon een armoed saaier)
 9. Ik weet het lekker late reactie. Maar dit gaat niet helpen ik heb wat verzorings te huizen bezocht in andere landen. En er zijn helaas mensen die geen drol geven om het feit dat hun ouders liggen te kreperen van armoe. Helaas is dat de realiteit. Ik denk dat als de overheid het bijvoorbeeld belasting technisch heel aantrekkelijk zou maken om je de ouders bij je thuis te houden dat meer mensen zouden zeggen. Geen probleem. Want helaas is geld waar het tegenwoordig om draaid. Maarja de overheid wil zoveel mogelijk geld harken en de burger ook. Ik ben trouwes van mening dat als m
 10. Er is niets mis met je ouders helpen. Maar bij wet dit regelen gaat wel erg ver. En hoe ga je dit hanthaven. Dat is niet te doen.
 11. Heb geen tv en moet betalen als ik via de app wil kijken. Dus dan maar niet. De PDF`s zijn op zich wel leuk
 12. Nee het gaat me meer om de hint van ga nu is slapen. Kun je ook met je telefoon doen als alarm. Maar om structuur in je leven te brengen is dat wel een nuttige
 13. Best jaloers. Stukje grond kopen voor relatief weinig geld. Probeer dat is in Nederland.
 14. Ik zit zelf ook in de categorie van ADHD mensen. Dit combineer ik dan met het zijn van een extreme chaootischheid. Ik had het geluk dat er nog wel zoiets als speciaal onderwijs bestond. En dit heeft me achteraf gezien veel geholpen. Ik heb jaren medicijnen geslikt die zouden helpen. Ik werd er echter alleen traag en vermoed van. Daarom "vergat" ik ze nog wel eens als iets moest doen waarbij een hoge reactie tijd gewenst was. Het viel me op dat ik altijd wat vrolijker was zonder de medicijn. Dus rond mijn 20 heb ik maar besloten dat het goed was en ben gewoon gestopt met het nemen van med
×
×
 • Nieuwe aanmaken...