Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

duinkonijn

Lid
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over duinkonijn

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Voor de liefhebbers, de om gelijk de karakters als een klankbeeld vast te leggen en een kaartje voor de mensen die iets willen decoderen zonder morse te leren.
 2. Tegenwoordig leuk spelen met FlDigi op PC en Android etc. Overigens ook leuk voor belangstellenden m.b.t. amateurradio om eens te luisteren op http://websdr.ewi.utwente.nl:8901/
 3. Bij verstoring van primair gebruik komt het economisch belang op de eerste plaats. Komt men bij onderzoek van het spectrum in een bepaalde regio andere overtreders toevallig tegen en is dat interessant genoeg om aan te pakken dan neemt men dat terloops mee is de ervaring.
 4. Er staat nog een YAESU FRG7700 met toebehoren recht onder de FT-897 transceiver.
 5. die visgraat heet officieel koornaar verband en doe je met een apart windsel niet met een (wond)snelverband.
 6. sorry, maar geef mij maaf gewone windsels. ik ben niet gecharmeerd van die peha-haft.
 7. Massale uitruk brandweer en politie voor mogelijk ongeval met vliegtuig REGIO – Zaterdagavond is er bij de meldkamer van de hulpdiensten een melding binnen gekomen van een eventueel neergestort vliegtuig tussen Schaarsbergen en Hoenderloo. Hulpdiensten rukten vervolgens massaal uit en verzamelden zich in de buurt van de A50 tussen Hoenderloo en Schaarsbergen. Volgens een woordvoerder van de politie heeft men de melding niet kunnen bevestigen, er worden geen (zweef)vliegtuigen vermist. Onder meer alle drie de Landrovers van de vrijwillige brandweer van de gemeente Rheden werden opgeroepen om mee te helpen bij een eventuele zoektocht, ook een politiehelikopter was aanwezig. Na korte tijd zijn de hulpdiensten zijn onverrichter zake terug gegaan naar de kazernes. Bron: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/20141004/Massale-uitruk-brandweer-en-politie-voor-mogelijk-ongeval-met-vliegtuig
 8. Nog maar een keer voor wie mijn mening niet helemaal duidelijk is. Het is wat ik GELOOF op basis wat IK redelijk aannemelijk vind. Ik sta ervoor open en zeg niet bij voorbaat dat het zo is. Ontdekkingen worden gedaan op basis van het onderzoeken van aannames. Er is veel tijd mee gemoeid om aannames onomstotelijk te bewijzen en daavoor moet men zich soms tegen de algemeen gevestigde gedachten verzetten. Omdat het de gevestigde orde niet goed uitkomt wordt onderzoek soms hard tegengewerkt en geen middel wordt daarbij geschuwd. Dus wie weet?
 9. HAHAHA nee Johnny Bravo dat ga ik niet geloven en daarvoor heb ik mijn reden
 10. Als verschillende bronnen over langere periodes deze meldingen doen is er voor mij een aan redelijk grenzende kans om dat als mogelijkheid aan te nemen. Dus te geloven, want sluitend bewijs is er zover mij bekend nog niet.
 11. En toen was er het voorstel van de Thaise overheid om toeristen te voorzien van een polsbandje. Voorbode van enkelband voor iedereen? De halve wereld is al gewend dat middels de smart phone meer wordt bijgehouden als je lief is. Alles wat leeft en groeit wordt al gelabelled en gechipt omdat het zo handig is voor onderzoek en economie. Ik ben niet gelovig (sorry voor de duivel) maar denk dat het best wat minder zou kunnen.
 12. Het barst van de UFO's. In de meeste gevallen zo betiteld door ontbreken van kennis, zinsbegoocheling en aannames. Als beroepsmatig waarnemer meerdere malen mensen aan de lijn gehad die planeten zagen vliegen, lampions aanzagen voor ernstvuurwerk en posities en afstanden totaal verkeerd inschatten met foute conclusies tot gevolg. Echter er bestaan ook genoeg gevallen van niet te identificeren objecten. Dit ondanks professionele waarneming met technologische ondersteuning en kennis van zaken. Geloof ik in buitenaardse beschaving? Ja. Geloof ik in regelmatig bezoek aan onze planeet? Ja. Maak je je er druk om? Nee.
 13. Goh, heb ik net surogaatbanden uit WW2 weggegeven aan een verzamelaar. Maar die zijn toch al niet aan te bevelen als je zelf niet te hard wil slijten.
 14. Zoek eens op koornaar- en testudo- of schildpadverband en al die oude plaatjes komen weer tot leven. Zowel dat verband met die lijntjes (nu wel in moderne vorm) als ook de doekverbanden zijn in gebruik in België.
 15. Ook weer al enige tientallen jaren ervaring op RK en EHBO gebied.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...