Ga naar inhoud

The Dude

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

The Dude's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Ben zelf de site van Smederij Atelier Alkmaar ook al tegen gekomen. Heb een keer gemailed dat ik mee wilde doen met een workshop. Kreeg een mail terug is goed je krijgt meer info, nooit meer iets van gehoord. Je kan er wel een starterset kopen voor het smeden: http://www.smederijatelieralkmaar.nl/default.asp?pageid=372&webgroupfilter=11&alstart=9& Starters pakket: - Een vuurtafel - Een aambeeld (de spoorrail dus) - Een boplkophamer - Een (platbek) smeedtang - 5 kg Smeedkolen - Staal om mee te beginnen. Prijs incl btw : € 225,00 Nog steeds niet spotgoedkoop maar het is een begin.
 2. Weet dat dit een aardig oud topic is maar wilde toch even reageren. Zie geen WC-papier in je GHB. Weet natuurlijk niet hoever/hoelang je moet reizen maar vind het altijd wel fijn om bij me te hebben. Heb net zelf gekeken en wil ik van m'n werk naar m'n huis gaan moet ik 10 uur lopen. Misschien eens kijken naar een vouwfiets voor in m'n kofferbak van m'n auto. Hoe dan ook bij mij is dan de WC-rol zeker aanwezig in mijn GHB.
 3. Leuke rugtas gezien bij militaria4you: http://militaria4you.com/paginas/artikel-details.php?id=3529 De leukste functie van deze vind ik: Heb deze nog niet gekocht maar denk er wel over. Lijkt me wel wat om het kleine rugtasje in m'n auto te leggen en de rest in m'n huis, of iets in die richting. Maar je kan ook het kleine rugtasje aan je partner/mede reiziger geven om gewicht een beetje te verdelen. Echte uitwerking weet ik voor mij nog niet maar vond het een leuke functie. Geen camo, wel groene kleur. Maar schreeuwt niet tacticool, meer hiker/wandelaar.
 4. Als we toch bezig zijn, geen grondwater maar wel handig om te weten: http://www.zeeniveau.nl/tool/ Daar kan je met je postcode kijken tot hoever je onder water komt te staan wanneer de dijken doorbreken. Mijn plan om in te graven blijkt toch niet zo slim te zijn, graven in water is lastig...
 5. Vind het makkelijker mee te nemen. Vind zo'n doosje met een kaars erin fijner in m'n tas dan een los theelichtje. Misschien is het wel persoonlijke voorkeur.
 6. Heb deze een aantal keer gedaan : http://www.instructables.com/id/Altoids-tin-candle/ Is redelijk budget en super simpel, ipv altoids heb ik bij de xenos snoepjes gekocht met bijna dezelfde omhulsel (hete kaneelsnoepjes waarvan ik de naam kwijt ben). Deze liggen nu overal in huis/auto/broekzak.
 7. Heb al een firesteel (zoals al gezegd is LMF) maar ben ook zoek naar zo'n firepiston (vond het onnodig om hier een nieuw topic voor aan te maken). Weten jullie misschien waar deze te halen? Want ben al een tijdje op zoek maar kan geen goede vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...