Ga naar inhoud

salbie1988

Lid
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

salbie1988's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

89

Community reputatie

 1. Bedankt voor je bericht. De documentjes zijn zeer handig. Ik heb intussen een MySQL database met alle categorien, topics en posts in juiste hiërarchie. Ook met de nicknames en datums. Enkel bijlagen heb ik op dit moment (nog) niet.
 2. Goedemiddag, Zie topic: http://preppers.nl/forum/threads/14105-Alternatief-forum?p=402765#post402765
 3. Pfffff erg jammer! Ik ben zelf qua poster nooit zo actief geweest, maar wel als lezer. Ik vind het erg jammer dat het forum stopt, zeker aangezien er best wel wat initiatieven uit voorgekomen zijn. Wat ik niet helemaal snap is waarom de stekker eruit getrokken wordt. Zijn er geen mogelijkheden het huidige forum beschikbaar te maken onder een andere naam? Gezien er al een boel externe moderators zijn en er vast anders nog wel mensen zijn die dat zouden willen doen. Daar waar wij een vrij groot development/hosting bedrijf hebben zouden wij eventueel bereid zijn de development/hosting op ons te nemen. Aangezien het zonde is als de content verloren zou gaan.
 4. Ah oke duidelijk. Hier moet ik zelf ook echt nog wat mee gaan doen. Voor mijn gevoel is dit al iets waar veel mensen op vast gaan lopen. Te lange afstanden met teveel gewicht (lees in te weinig geoefend). Heb zojuist voor mijzelf besloten om hiermee te gaan oefenen haha!
 5. Waarop heb je die 5KG gebaseerd? Lijkt me vrij weinig om in een SHTF situatie mee te lopen. Dit is geen commentaar maar een echte vraag. Ik heb het überhaupt namelijk nog nooit gedaan haha.
 6. Ik heb zelf bij de primera een 3v prepaid creditcard gekocht. (Visa) en ik zet er daarna altijd contant geld op via primera. Kaart is verder helemaal anoniem. Kan je gewoon mee pinnen en alles.
 7. Eerder werd Nederland ook altijd gevraagd. Enkel ging Nederland altijd voor de hulp en de informatieve grondondersteuning (coördinatie). Nu gaf de US aan dat ze enkel landen wouden die ook bereidt waren om wapens in te zetten. En meestal is Nederland niet zo actief met inzetten van wapens.
 8. Wat ik dan niet snap is dat sponsoring van een volledige server welke normaal het tienvoudige kost zondrr het delen van je prive gegevens en/of gedeelde toegang afgewezen wordt? Ik zie elke keer dat het een geld en privacy kwestie is maar dat wanneer een bedrijf een hp server beschikbaar wilt stellen zonder kosten/reclame waarom gaat men daar niet op in. Privacy leekt me het issue niet aangezien je in tegenstelling tot een shared omgeving zelf bepaald wie je toegang geeft. Wij vervangen per jaar 60 van dir machines en kunnen er best 1 missen. Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. Helaas weer hele tijd problemen bij openen van topics enorm vaak database errors. Het is verder niet zo dat deze site honderdduizenden bezoekers per dag trekt. Verbaasd me als hostingbedrijf dat men er zoveel moeite mee heeft om de server stabiel te krijgen.
 10. Klopt zeer zeker wel. Het is niet enkel de manschappen maar ook de technische kant. Rusland heeft goed materieel maar Amerika heeft in veel gevallen een stuk geavanceerdere materieel. Dus als je op slagkracht icm. materieel bekijkt heeft Amerika zeker een paar puntjes voor. Daarnaast is Amerika veel ervarener in het voeren van een oorlog. Neemt niet weg dat Rusland zeer zeker een enorm sterke tegenstander zou zijn en ook beslist NIET onervaren.
 11. Zou trouwens best geniaal zijn als er een export optie op deze site zou komen. Gewoon de topics incl. de reacties. Op het moment dat het fout gaat heb je nog een bepaalde tijd toegang tot een heleboel interessante informatie. Zou best iets willen maken die aan de hand van een db een door klikbaar geheel zou genereren .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...