Ga naar inhoud

salbie1988

Lid niveau 2
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

salbie1988's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

101

Community reputatie

 1. Je moet wel altijd oppassen met dit soort apparaten ivm pieken in de stroom. Als je er gevoelige apparatuur op aansluit kan deze kapot springen omdat generatoren (behalve de dure) geen continu vermogen leveren. Lampen gaan prima, maar een versterker en/of computer sloop je bijvoorbeeld. Hoewel ik denk dat een laptop wel weer kan :).
 2. Wederom een nieuwsartikel, kan wederom fake zijn omdat ik op die site vooral anti-corona zie. Maar je weet maar nooit. https://www.lnnmedia.nl/corona/alarmerend-veel-babys-geboren-met-ernstige-hartproblemen-van-gevaccineerde-moeders/
 3. Ik kreeg onderstaande afbeelding van een kennis en wil meteen benadrukken dat ik over het algemeen niet zo in deze dingen geloof (ik geloof meer dat overheid het gebruikt om controle over ons te krijgen.). Maar benieuwd of iemand van jullie ervan gehoord hebben (en het onderzocht hebben), en of dit de waarheid zou “kunnen” zijn. Ik heb er nog geen onderzoek naar gedaan. UPDATE: zelf wat proberen te googelen en kan zo 1,2,3 niks vinden. Ook bestaat Slowenie volgens mij niet (mogelijk bedoeld ze Slovenie). Maar alsnog benieuwd of er mensen in geloven.
 4. Inmiddels een kleine update over de voornemens van Oostenrijk. Een boete van 3600 euro of 4 weken gevangenis bij het niet nemen van een vaccinatie. Heb je wel al 2 vaccinaties maar neem je de booster niet dan wacht een boete van 1500,-- op je. Moet je dit straks echt elke 6 maanden gaan doen straks?
 5. Ik denk wel dat pillen tegen verspreiding zouden helpen in tegenstelling tot het vaccin. De pil neem je voornamelijk als je je ziekt voelt en positief getest bent. Als mensen zich niet lekker voelen blijven ze thuis. Met het vaccin lopen veel besmette mensen op straat omdat ze vrijwel geen symptonen hebben. Wel zie ik zelf verschil tussen een pil en een spuit. Ik geloof niet in de 5G of de chip. Maar alles wat in je mond gaat komt er in je **** weer uit los van wat stofjes. Een chip zou er weer uitkomen haha. Met een naald weet je nooit wat ze in je lichaam spuiten en komt het er niet weer uit. Nogmaals ik geloof nu niet in de chips, maar voor mensen die er wel bang voor zijn snal ik het verschil wel.
 6. Goedenavond, Ik las vandaag het artikel dat Oostenrijk als 1e land een vaccinatie verplicht wilt gaan stellen. Wat vinden jullie ervan? Ik ben zelf niet antivaccinatie maar vindt dit wel veel te ver gaan. Nu vraag ik me af of dit in Nederland ook staat te gebeuren. En vooral hoe de mensen in Oostenrijk zich erop gaan reageren. Ik maak me op dit moment vooral zorgen over de sterkte van de eigen immuumsysteem van mensen. Je merkt het nu al bij de griep die heerst dat deze heftiger is dan normaal omdat hij de afgelopen jaren bijna niet aanwezig is geweest. Bron: https://nos.nl/l/2406232
 7. Goed filmpje. Veel mensen zullen hem als wappie defineren maar ondanks ik niet negatief tegenover vaccin staat ben ik het wel 100% met hem eens. Dankzij de QR code kan de overheid ons volgen. Controleren of we naar werk gaan, waar we ons geld uitgeven, etc. En iedereen pikt het maar onder de mom van samen zijn we sneller van corona af. Als je dit lijstje met alle beloftes naast die van Nederland gaat houden dan zijn we hier minimaal al net zo ver. Oke nu beweren ze de data van de QR code reader nog niet te bewaren maar dat is een kwestie van tijd. In mijn ogen zitten we al middenin TEOTWAWKI.
 8. Ik blijf het ook bijzonder vinden. Ik ben niet tegen vaccinatie maar vindt het wel vreemd allemaal. Jongeren lopen bijna geen risico was het altijd. Nu is 85% gevaccineerd en zijn er al half zoveel positieve tests per dag als toen bijna niemand gevaccineerd was. Terwijl grootste deel van die 15% jong is en dus weinig risico liepen. Daarnaast valt het me op dat niemand afstand houdt meer en vooral gevaccineerden niet. Gevaccineerden kunnen nog steeds besmetten. Niet gevaccineerde moeten zich nu veel vaker testen. Dus logisch dat het meer positieve uitkomsten zijn. Omdat ze preventief testen ipv enkel bij verschijnselen. Iemand die wel gevaccineerd is kan alles weer zonder enige vorm van testen. Dus zij kunnen gemakkelijk andere besmetten. Hoewel ik normaal niet zo van de complotten ben heb ik het gevoel dat hier weinig van klopt. Dankzij de QR codes kan de overheid precies zien wat we doen en waar we heen gaan. Nu enkel bij horeca en evenementen. Maar als ze onder de mom van niet gevaccineerden dit ook op werk en scholen gaan doen, dan kunnen ze zien waar, wanneer en hoe laat je ergens heen gaat. Of je naar je werk gaat (en je uren wel maakt). En nog een heleboel andere informatie. Ik denk dat de QR niet meer verdwijnt. Ter info; ik ben gevaccineerd en geloof ook dat het Corona bestaat. Echter denk ik wel dat het misbruikt wordt.
 9. Bedankt voor je bericht. De documentjes zijn zeer handig. Ik heb intussen een MySQL database met alle categorien, topics en posts in juiste hiërarchie. Ook met de nicknames en datums. Enkel bijlagen heb ik op dit moment (nog) niet.
 10. Goedemiddag, Zie topic: http://preppers.nl/forum/threads/14105-Alternatief-forum?p=402765#post402765
 11. Pfffff erg jammer! Ik ben zelf qua poster nooit zo actief geweest, maar wel als lezer. Ik vind het erg jammer dat het forum stopt, zeker aangezien er best wel wat initiatieven uit voorgekomen zijn. Wat ik niet helemaal snap is waarom de stekker eruit getrokken wordt. Zijn er geen mogelijkheden het huidige forum beschikbaar te maken onder een andere naam? Gezien er al een boel externe moderators zijn en er vast anders nog wel mensen zijn die dat zouden willen doen. Daar waar wij een vrij groot development/hosting bedrijf hebben zouden wij eventueel bereid zijn de development/hosting op ons te nemen. Aangezien het zonde is als de content verloren zou gaan.
 12. Ah oke duidelijk. Hier moet ik zelf ook echt nog wat mee gaan doen. Voor mijn gevoel is dit al iets waar veel mensen op vast gaan lopen. Te lange afstanden met teveel gewicht (lees in te weinig geoefend). Heb zojuist voor mijzelf besloten om hiermee te gaan oefenen haha!
 13. Waarop heb je die 5KG gebaseerd? Lijkt me vrij weinig om in een SHTF situatie mee te lopen. Dit is geen commentaar maar een echte vraag. Ik heb het überhaupt namelijk nog nooit gedaan haha.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...