Ga naar inhoud

salbie1988

Lid niveau 2
 • Items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

salbie1988's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

101

Reputatie

 1. Je moet wel altijd oppassen met dit soort apparaten ivm pieken in de stroom. Als je er gevoelige apparatuur op aansluit kan deze kapot springen omdat generatoren (behalve de dure) geen continu vermogen leveren. Lampen gaan prima, maar een versterker en/of computer sloop je bijvoorbeeld. Hoewel ik denk dat een laptop wel weer kan :).
 2. Ah oke duidelijk. Hier moet ik zelf ook echt nog wat mee gaan doen. Voor mijn gevoel is dit al iets waar veel mensen op vast gaan lopen. Te lange afstanden met teveel gewicht (lees in te weinig geoefend). Heb zojuist voor mijzelf besloten om hiermee te gaan oefenen haha!
 3. Waarop heb je die 5KG gebaseerd? Lijkt me vrij weinig om in een SHTF situatie mee te lopen. Dit is geen commentaar maar een echte vraag. Ik heb het ├╝berhaupt namelijk nog nooit gedaan haha.
 4. Ik heb zelf bij de primera een 3v prepaid creditcard gekocht. (Visa) en ik zet er daarna altijd contant geld op via primera. Kaart is verder helemaal anoniem. Kan je gewoon mee pinnen en alles.
 5. Zou trouwens best geniaal zijn als er een export optie op deze site zou komen. Gewoon de topics incl. de reacties. Op het moment dat het fout gaat heb je nog een bepaalde tijd toegang tot een heleboel interessante informatie. Zou best iets willen maken die aan de hand van een db een door klikbaar geheel zou genereren .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...