Ga naar inhoud

johnnyj

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door johnnyj

  1. Schijnt experimenteel goed voor Ebola te zijn... Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Iemand al favipiravir gekocht? 10mg voor 105 euro... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Net masker gekocht volgelaat van nl landmacht uit 2012. 15 euro. Die moet toch nog wel goed zijn? Of waan ik mij een illusie?
  4. Jodium tabletten Potassium Iodide, 130 mg 14 tablets 14 pillen €1,88 https://www.lifeextensioneurope.com/potassium-iodide-130-mg-14-tablets.html Das echt heel goedkoop. Sta op het punt ze te bestellen.... Maar dan lees je op nukepills.com etc dat die van life-extension niet FDA approved zijn... Twijfel twijfel.... Kan ook 5 strips van 14 pillen van Iosat op eBay bestellen voor 33 euro... Die zijn dan weer wel FDA approved... Ps de iosat zijn tot 2020 houdbaar, die van life extension volgens mij tm 2016. Wat zouden jullie doen / adviseren?
  5. Steriele naalden wil ik ook nog en iets om een infuus mee te fabriceren indien nodig.
  6. Hey bedankt voor de tip. Nee scheelt inderdaad niet veel. Ben nog beetje huiverige om daadwerkelijk AB te kopen ivm houdbaarheid en de kosten. Vandaar opzoek naar goedkope adresjes. Eerlijk is eerlijk als de shit uitbreekt dan is AB zo'n beetje goud waard en onmisbaar denk ik. Zag net ook dat ik nog 2 dosis tamiflu had liggen maar die zijn over datum ?. Wist nog toen ik ze kocht tijden de dreigende pandemi en de overheid ze massaal opkocht ze al 300% in waarde waren gestegen.
  7. Iemand enig idee of antibiotica ergens goedkoper is te bestellen. Las zojuist dat de meeste ab zonder recept te verkrijgen is. Maar helaas wel prijzig. Wat ik graag wil bestellen zijn capsules Amoxciciline en doxycycline dan heb ik volgens mij wel het breedste spectrum te pakken. http://rxeustore.com/buy-amoxil-nl.html
  8. Top!! Bedankt voor de tip. Helaas 1e klas uitverkocht. Nu 4, 2e klas koffers gekocht. Voor de liefhebbers, hij heeft nog 3 2e klas koffers liggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...