Ga naar inhoud

survivor1988

Lid
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

survivor1988's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

39

Community reputatie

 1. Daarom altijd een magnetron meenemen . Waarom?: Een magnetron is zo ontworpen dat deze radiostraling binnenhoudt. Om precies die reden houdt de metalen kooi van een magnetron radiostraling ook buiten. Een zogenoemde "kooi van Faraday" noemen ze dat. Daarnaast zijn dit ook nog oplossingen: http://electronisch.365electric.com/cell-phones-accessories/cellular-accessories/1002008769.html Neemt niet weg dat EMP's er in verschillende maten zijn. Het beste is om 2 tot 3 lagen te maken. Dus kleine doos met je elektronica. Doe wat daar uitgelegd wordt. Stop die kleine ingepakte doos dan in een grotere en doe het nog een keer.
 2. Aan dat laatste heb ik ook regelmatig gedacht. Echter vraag ik me wel af of je ooit in staat zou zijn om te vluchten met uitrusting en al?
 3. Wat je met een rol tape kan doen is het kartonnetje eruit snijden waarna je hem vaak al veel platter kan maken. Vind je hem dan nog te groot dan haal je er eerst een lading af, snij je het ronde stuk karton eruit en druk je hem daarna plat.
 4. Het werd net al even benoemd maar wat zouden jullie doen als jullie opgeroepen zouden worden? Zouden jullie het accepteren? Vluchten? Of wat? Ik weet het echt niet. Ik zou namelijk echt niet voor Nederland en de EU willen vechten omdat zij in mijn ogen net zo hard schuldig zijn aan de situatie. Maar aan de andere kant zadel ik mijn vrouw met ellende op als ik wil vluchten. Maar daarna weer als ik in het leger ga staat ze er ook alleen voor met de kans dat ik er wellicht nooit meer zal zijn. Wat voor jullie?
 5. Hehe wij werden gister op kantoor gebeld door ze. Echt geniaal. Man doe eens wat onderzoek wij zijn een ICT onderneming..... 1. Ze belden 2. We stuurden spam eruit en ze kregen meldingen van ons. 3. Ik: Kunt u het ip geven waar u de meldingen vandaan krijgt? (als onze pc's iets uitsturen zit er altijd een ip bij (tenzij ze "spoofen" enkel is dat een ander verhaal). 4. Toen ging hij doorpraten dat ie het ging bewijzen: windows + r toets -> cmd -> en verder vergeten 5. Kreeg je een code (op elke windows pc gelijk) (windows xp, 7 en 8). (het mooie was dat ie ook er blind vanuit ging dat ik op de juiste pc zat) 6. Ik mooi meepraten: (o shit really man? I use my business creditcard everyday on this computer. Please help me for remove the problem. I don't know what i can do!). 7, Uiteindelijk noemt hij dus het nummer op wat eindigt op een 2. Ik zo: nee sorry het eindigt op een "3". Hij zo een 2 ja. Ik zo: nee echt een 3. Opeens hij vet boos: Are you kidding with me? You crazy motherf*cker! En toen gooide hij de hoorn erop. Ook best mooi dat hij boos wordt omdat ik hem voor de gek houdt. Terwijl hij ons probeert op te lichten haha. En het mooiste van het hele verhaal is? Wij hebben geen enkele windows computer/device hier.
 6. Excuses! Gelijk heb je. Ik doelde voornamelijk met andere goederen ook op militaire goederen. Hamburg doet in tegenstelling veel minder met olie en benzine. En ik denk dat het afsnijden van benzine en olie toevoer een belangrijke eerste stap kan zijn.
 7. Toch denk ik dat de kans groot is dat Nederland als 1 van de eerste landen in een oorlog betrokken kan worden. Als de vijandelijke partij flinke schade wilt aanbrengen is het qua logistiek gezien Rotterdam een enorm goede keus om in as te leggen. 90% van alle wapens, olie en andere goederen gaat via Rotterdam in Europa. Dan al niet gesproken over de olievoorraden die hier liggen voor andere EU landen.
 8. Nog geen moment aan gedacht! Lekker creatief de Preppers weer!
 9. Ben ik de enige die me afvraagt waar je condooms voor nodig hebt in een bag die bedoeld is om thuis te komen als er problemen zijn?
 10. Wat ik me dan weer regelmatig afvraag. Sommige zouden heel graag een oude militaire atoombunker of iets dergelijks willen hebben. Maar stel je voor: Je hebt het geld en koopt er 1. Worden die dingen niet net zo hard weer in beslag genomen of toegeƫigend op het moment dat er een oorlog uitbreekt? Om de een of andere reden heb ik altijd het gevoel dat je enkel wat aan een bunker hebt als de overheid er niet van op de hoogte is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...