Ga naar inhoud

survivor1988

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Nee

survivor1988's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

39

Reputatie

  1. Daarom altijd een magnetron meenemen . Waarom?: Een magnetron is zo ontworpen dat deze radiostraling binnenhoudt. Om precies die reden houdt de metalen kooi van een magnetron radiostraling ook buiten. Een zogenoemde "kooi van Faraday" noemen ze dat. Daarnaast zijn dit ook nog oplossingen: http://electronisch.365electric.com/cell-phones-accessories/cellular-accessories/1002008769.html Neemt niet weg dat EMP's er in verschillende maten zijn. Het beste is om 2 tot 3 lagen te maken. Dus kleine doos met je elektronica. Doe wat daar uitgelegd wordt. Stop die kleine ingepakte doos dan in een grotere en doe het nog een keer.
  2. Wat je met een rol tape kan doen is het kartonnetje eruit snijden waarna je hem vaak al veel platter kan maken. Vind je hem dan nog te groot dan haal je er eerst een lading af, snij je het ronde stuk karton eruit en druk je hem daarna plat.
  3. Hehe wij werden gister op kantoor gebeld door ze. Echt geniaal. Man doe eens wat onderzoek wij zijn een ICT onderneming..... 1. Ze belden 2. We stuurden spam eruit en ze kregen meldingen van ons. 3. Ik: Kunt u het ip geven waar u de meldingen vandaan krijgt? (als onze pc's iets uitsturen zit er altijd een ip bij (tenzij ze "spoofen" enkel is dat een ander verhaal). 4. Toen ging hij doorpraten dat ie het ging bewijzen: windows + r toets -> cmd -> en verder vergeten 5. Kreeg je een code (op elke windows pc gelijk) (windows xp, 7 en 8). (het mooie was dat ie ook er blind vanuit ging dat ik op de juiste pc zat) 6. Ik mooi meepraten: (o shit really man? I use my business creditcard everyday on this computer. Please help me for remove the problem. I don't know what i can do!). 7, Uiteindelijk noemt hij dus het nummer op wat eindigt op een 2. Ik zo: nee sorry het eindigt op een "3". Hij zo een 2 ja. Ik zo: nee echt een 3. Opeens hij vet boos: Are you kidding with me? You crazy motherf*cker! En toen gooide hij de hoorn erop. Ook best mooi dat hij boos wordt omdat ik hem voor de gek houdt. Terwijl hij ons probeert op te lichten haha. En het mooiste van het hele verhaal is? Wij hebben geen enkele windows computer/device hier.
  4. Nog geen moment aan gedacht! Lekker creatief de Preppers weer!
  5. Ben ik de enige die me afvraagt waar je condooms voor nodig hebt in een bag die bedoeld is om thuis te komen als er problemen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...