Ga naar inhoud

Blamie

Lid
 • Items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  zuid holland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Blamie's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

11

Reputatie

 1. hmm, deze can heb ik afgelopen week gekocht voor wateropslag.... goed in de gaten houden dan maar....
 2. Ik heb hier een hele snuggere muis. Heb gif(achter de plint onder de keuken) en muizenvallen staan. Daar heeft tie broertje dood aan, aangezien er hier 2 kinderen rondlopen die genoeg knoeien.. Beest is zelfs zo brutaal dat wanneer we tv kijken en dus niet rondlopen, hij bij ons onder de bank doorloopt en op het kleed rondscharrelt. Maar hij is wel zo snel om dan weer op tijd weg te komen. Voorlopig is mijn voorraad nog niet aangetast maar wil inderdaad ook wel dingen gaan overpakken om hem voor te zijn.
 3. Ik heb net even gekeken en ik heb inderdaad de melder van Alecto coa 22. Binnenkort maar even naar de blokker brengen.
 4. Ik heb jaren lang gerookt. Ook 100x geprobeerd te stoppen en daar ging het dus fout. Ik ging proberen te stoppen terwijl je gewoon moet stoppen. Als je maar echt ervan af wil komen kan je het "cold turkey". Als je het voor iemand anders doet, gaat het niet werken. Nu ook alweer 5 jaar zonder 1 sigaret, vind de geur nog steeds lekker maar heb geen behoefte om er weer aan te beginnen.
 5. Blamie

  m2 tuin

  ik geef alleen de tomaten en paprika/peper elke avond. de rest van de groenten kunnen wel een dagje zonder( tenzij zo heet als van de week hier) maar het ziet er super uit! ik ben jaloers op zoveel bakken.
 6. Blamie

  m2 tuin

  Het is mij wel bevallen de eerste 2 jaar, dit jaar wat minder. volgend jaar nieuwe planten erin dan zal het wel weer beter gaan. qua ruimte is dit ook wel handig. je kan er meerdere onder elkaar hangen aan de schutting
 7. Blamie

  m2 tuin

  Vorig jaar beter als dit jaar. hoewel er nu wel weer een 2e pluk aan zit te komen. ik had ook wat voeding moeten toevoegen aan de grond maar dat ben ik vergeten. wat ook handig is aan een pvc buis is dat als je zware aardbeien hebt hangen de steeltjes dan niet breken over de rand van pot..
 8. Blamie

  m2 tuin

  http://uploadenfoto.nl/show-image.php?id=7e4b8ef9be90be3bf06f9271f622f407 grote pvc buis met gaten erin. zijkanten dicht. handig om aan je schutting te hangen
 9. Blamie

  m2 tuin

  leuk topic! , ik ben 2 jaar geleden begonnen met m2 moestuin. 1e jaar te laat begonnen maar toch goede opbrengsten gehad, veel sla, koolrabi, boerenkool, bloemkool. jaar erop 1 bak erbij maar enorm last van slakken en rupsen gehad. dit jaar ben ik de hoogte in gegaan. 4 bakken op tafelhoogte beschermt door fijne vitrage van de IKEA( veel goedkoper dan insectengaas en net zo effectief), er staat een bramenstruik,aalbessen struik en tomaten in pot( dit jaar geen succes, te vroeg buiten gezet) aardbeien in een grote pvc buis. Volgend jaar wil ik ook weer aardappelen in pot. vind het een leuke bezigheid al kan ik er niet van leven
×
×
 • Nieuwe aanmaken...