Ga naar inhoud

Junbi

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Junbi

  1. wie heeft het daar over? heel je relaas en die van @Enki gaan nergens over gezien er dingen worden aangehaald die ik duidelijk niet heb gezegd.

     

    Het gaat om respect en op de manier waarop dingen gaan, voor zover ik heb begrepen liggen daar 192 Nederlanders in een veld, als we daar niets aan doen zijn we een lachtertje wat nog veel vervelender gevolgen kan hebben.

     

     

     

    Dingen uit zijn verband trekken is een kunst, vooral als je dan met een verhaal komt wat je absoluut niet kan relateren aan mijn reactie?

     

     

     

    En ik ben een lachtertje? Zo lang ik jou

     

    met respect behandel lijkt het me verstandig dat jij hetzelfde doet.. Lees gewoon mijn reactie en reageer daar op...

    @LogicSix: trek het je niet aan, er zijn een aantal mensen op dit forum die veel van zich laten horen die anti-Amerikaans zijn en pro-Russich. Europa en de VS kunnen niets goed doen en alles is een groot complot tegen Rusland. Arme Putin, hij verdiend zoveel beter. Des te belangrijker om een tegen geluid te laten horen, ook op dit forum.

  2. de geschiedenis heeft ons voornamelijk geleerd dat niets doen averechts werkt.

     

    Ik denk dat niets doen op dit moment geen optie is, laat die eu maar eens zien in hoeverre ze ons nu eens helpen in deze situaties. Wat stel jij voor?

     

    Helemaal mee eens. Zoals anderen al hebben genoemd, zal Nederland en andere EU landen eens hun ballen moeten tonen. Ik begrijp dat er risico' aan kleven maar niets doen ook zoals je terecht aangeeft. Ik wou dat de oplossing zoals GhostWhiper aandraagt haalbaar zou zijn maar ben bang dat dit geen realistische optie is.

     

    Ik hoop in ieder geval dat onze regering alle opties aan het afwegen zijn en gaan handelen als een regering die opkomt voor zijn mensen en dit niet over zijn kant laat gaan. Hoge verwachtingen heb ik echter niet...

  3. Stelt niemand zich meer behoorlijk voor hier? Dat komt maar binnenvallen met een grote mond en geeft geen reactie als het te lastig wordt.

     

    Gisteren al @Boer Charel, nu @Junbi, waar gaat het heen met deze wereld...

     

    Ik zie in de het stukje wat je citeert in de link geen vraag staan dus ik zou niet weten waarom ik gereageerd zou moeten hebben of mis ik iets? Met jouw kwalificatie van grote mond kan ik helemaal niets.

  4. Wat een flauwekul kraam je uit zeg. Insinuaties waar helemaal niemand iets mee kan![/

     

    19 berichtjes en dan gelijk zo een grote mond.

    Dan hoor je hier niet thuis.

     

    Als iemand zulke onzin uitkraamt dan is het mijn goed recht om mijn mening daarover te geven. Jouw zienswijze dat iemand eerst een flink aantal berichten gepost moet hebben voordat hij DOOM tegen mag tegenspreken, vertelt meer over jezelf dan over anderen.

     

    Het lijkt mij ook niet dat jij de aangewezen persoon bent die bepaald wie hier op het forum thuis hoort. Zeker vervelend als mensen je mening niet delen?

  5. In 1962 wilde de VS ook een vliegtuig neer laten schieten door Cuba.

    En in 2003 heeft Busch het zelfde voorstel gedaan bij Blair,om Irak binnen te kunnen vallen.

     

    Obama vond het gisteren allemaal zo erg dat hij na de persconferentie maar gezellig onverwacht een hamburger is gaan halen.

    Er werd flink wat gelachen daar ,en handen geschut.

    Dus dat noemen ze in de VS rouwen!

     

    Wat een flauwekul kraam je uit zeg. Insinuaties waar helemaal niemand iets mee kan!

  6. Lol @filmpje, eerst blaten dat je geen PVV moet stemmen omdat ze uit de EU willen met alle economische gevolgen van dien en daarna Art50 aanprijzen, want die willen ook uit de EU....:confused:

     

    Viral voor de SP dit of wie heeft dit gemaakt?

    @Vladimir: helemaal mee eens. Het SP logo blijft maar in beeld...

  7. Tanks, armed assault in Mariupol city center, casualties reported (VIDEO)

    Published time: May 09, 2014 09:31

    Edited time: May 09, 2014 13:39

     

    CIA, FBI agents active in eastern Ukraine: Report

    Friday May 09, 201410:41 AM GMT

     

    “A point comes when caution ends and cowardice begins.”

    -Eldridge Cleaver.

    Friday May 09, 2014

     

    Bedankt voor de links. Het geeft de standpunten weer van anti-Amerikaanse en anti-Westerse landen maar het zijn wel eenzijdige en weinig objectieve artikelen die door deze Iraanse media (PressTV) worden gepubliceerd.

  8. Het ligt dan ook niet echt aan Putin wat er gaat gebeuren, tenzij men vindt dat het niet bukken om van achteren genomen te worden iemand kwalijk genomen kan worden.

     

    Het wordt eens tijd dat die hoeren van de EU hun sugar daddy de VS eens de middelvinger geven. Dat volk is het ergste wat de wereld is overkomen de laatste 50 jaar. Maar als je je ziel en zaligheid aan hun verkoopt dan is er inderdaad geen uitweg en moet er tot bloedens toe doorgedrukt worden. Geeft niet. Alleen de eerste keer doet pijn.

    @roelf: wat een flauwekul kraam je uit

    • Leuk 1
  9. Ik verbaas me over de vele anti Amerikaanse reacties. Zonder de steun van de Verenigde Staten tijdens de Koude Oorlog was West Europa onder de voet gelopen door de Russen. Ook nu kan Europa haar eigen broek niet ophouden op militair gebied. De geschiedenis heeft bewezen dat Rusland niet te vertrouwen is en Putin al helemaal niet. Wat kan Europa doen als Rusland bijvoorbeeld Letland (NAVO lid) binnenvalt onder dezelfde redenen als Oekraine? Laten we Letland als NAVO lid barsten of gaan we collectief op onze rug liggen en verwelkomen de Russen?

     

    Begrijp me niet verkeerd, ook de Verenigde Staten manipuleert en is landen binnengevallen zonder geldige redenen. Ook is er geen enkel reden om zonder meer te geloven wat ze beweren. Maar ik denk wij als Europa meer te vrezen hebben van Rusland met Putin aan het hoofd dan van de Amerikanen.

  10. Ook ik ga voor laagjes. Ik heb zelf een 3 in 1 parka en die bevalt prima. De binnenjas kun je eruit ritsen en is een winddichte fleeche jas die ook in het voorjaar nog goed te gebruiken is. Zowel de binnenjas als de buitenjas heeft aan de zijkant ventilatie ritsen die goed van pas komen (ook in de winter) als je met een rugtas in tempo aan het lopen bent.

  11. Het is geen officieel buurtpreventie project, we hebben het onder elkaar zo geregeld. Maar er wordt wel actief rond gelopen in de wijk. Reden hiervoor was dat er op een gegeven moment 2 auto's in de fik gestoken werden in een week tijd. Sinds wij de boel zelf in de gaten houden is er niets noemenswaardig meer gebeurd. Het scheelt dat niet iedereen een baan heeft (een aantal gepensioeneerden en WAO-ers) dus ook overdag wordt de boel in de gaten gehouden. Op deze manier houden wij 5 straten 'in de gaten'. Het is dus een redelijk klein gebied. Maar er zijn maar 2 toegangswegen tot onze wijk. Die houden we beide in de gaten. In gavel van shtf ben ik van plan om deze 2 hoofwegen af te grendelen zodat niemand zonder toestemming de wijk in kan komen.

     

    Ik moet er wel bij zeggen dat ik tegen die tijd waarschijnlijk zal vertrekken naar onze BOL. Hangt een beetje af van de situatie.

     

    Bedankt voor je reactie. Goed initiatief en het werpt zijn vruchten af! Met maar 2 toegangswegen heb je het vrij eenvoudig afgegrendeld. Het moment van vertrek is altijd lastig, afhankelijk van de situatie maar ook je BOL.

  12. 6.012 postings... En we weten nog niet hoe we iemand mogen verwelkomen ;)

     

    Nou, Junbi, welkom hier !!

     

    Goed punt wat je hier aanhaalt, niet iedereen woont in de stad !! Hier op het platte land zou een buurt wacht wel werken.

    Al die stedelingen die hier willen roven :rolleyes:

     

    Het ligt inderdaad voor de hand dat men uit de steden naar het platteland trekt. Men zoekt altijd de weg van de minste weerstand. Dus als je in je buurt e.e.a. regelt, werpt dat altijd een drempel op en kiest men sneller voor een buurt waar geen maatregelen zijn getroffen.

     

    Al denk ik dat het afschermen van een aantal straten in een wijk in stedelijke zone, dit ook kan werken tot zekere hoogte.

  13. Ervan uitgaande dat in een SHTF situatie er geen beroep gedaan kan worden op de politie of andere overheidsinstanties, ben je aangewezen op je eigen veiligheid. Stel dat de situatie gevaarlijk is, er is sprake van plunderingen en bendes maar de situatie is vooralsnog controleerbaar. Nu kun je je opsluiten in je huis maar je kunt er ook voor kiezen om je buurt samen met buurtbewoners te beveiligen en verdedigen. Denk hierbij aan het selecteren van de juiste mensen, organisatie, wegversperringen, communicatie enz. Ik ben benieuwd naar jullie ideeen hierover.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...