Ga naar inhoud

Daemon

Lid
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Daemon's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

68

Community reputatie

 1. Blijf dit ook een goed stuk vinden van onze grote vriend mr Kaku: https://www.youtube.com/watch?v=STSmFZeE50E
 2. Ik heb er geen verstand van dus even mijn vraag: stel dat het vliegtuig door een raket is getroffen. Zo'n ding gaat toch op de hitte van een vliegtuig af? Dan zou die toch de motor moeten raken? Hoe kan er dan zo veel schrapnel (als het geen kogel inslagen zijn) bij de kokpit terecht komen? Nogmaals: ik heb er geen verstand van dus als iemand die er meer van weet hier duidelijkheid kan geven?
 3. Mooi stuk inderdaad. Ik betwijvel echter dat Rutte hem zelf ooit gaat lezen en zo wel, dan wordt er toch niets mee gedaan.
 4. Ben ik werkelijk de enige die het belachelijk vindt dat twitter en youtube worden gebruikt als "hard bewijs" van enige schuld aan wiens kant dan ook? Iedereen kan die foto's & video's posten. Daarnaast weet je dan dus ook niet van wanneer die foto's en video's zijn gemaakt. Kan van een jaar eerder zijn. (Daarnaast mooie post @Tom die duidelijk laat zien hoe erg vals "bewijs" op deze manier wordt geproduceerd.) Rusland heeft bv in ieder geval nog de moeite genomen om sateliet en radar foto's van de tijd van het ongeluk vrij te geven. Dat noem ik dan nog altijd beter bewijs dan facebook en youtube. Oekraïne en Amerika nemen die moeite bv niet. Nee, de radar gegevens en communicatie van de Oekraïnse controlre toren werd meteen door millitairen in beslag genomen. Overigens op een side note vind ik het ook niet terecht hoe RT hier wordt gebashed door sommigen. De westerse media zijn werkelijk geen haar beter. Sterker nog, naar mijn mening zelfs de laatste jaren enorm verslechterd zelfs tot een niveau lager dan dat van RT (je mag het hier gerust niet mee eens zijn overigens ) Eventuele voorbeelden kan ik wel gaan leveren eventueel.
 5. Invasie naar het rampgebied. Tsja, waarna je je natuurlijk kunt afvragen in hoeverre dat als excuus wordt gebruikt omdat de pro-russische troepen tot kort geleden winst boekten op de oekraïnse troepen. Wat overigens ook zeer opvallend is, is dat de "nieuwe oekraïnse regering" zeer snel een nieuwe schaliegas deal had gemaakt met oa Roal Dutch Shell, terwijl de vorige regering dit tegen hield (goh, komt ook niet met enorme milieu en gezondheids risico's) en de plaatselijke bevolkingen waren er ook vel op tegen. Raad eens waar het gasveld waar RDS rechten van heeft zich bevind? Indeed, onder de door de "seperatisten" bezette grond. Je kunt je dus afvragen wat er hier allemaal achter de schermen afspeeld ivm de extra belangen.
 6. Grotendeels mee eens. Ik zou 'm zelf alleen willen aanpassen naar "amerikaanse politice en big corporations". Daarnaast overigens iemand hier al gepost dat er ook gespeculeerd wordt over dat de reden achter het bespioneren van Duitsland door de NSA misschien wel kan zitten dat Merkel met de Brics landen in overleg zou kunnen zijn om daar meer aansltuiting bij te vinden mbt de handel en ook los te koppelen vd dollar? Laten we eerlijk zijn: ook Duitsland doet veel zaken met Rusland. Daarnaast worden we allemaal verplicht te handelen met een dollar die op instorten staat dus ik kan me indenken dat ze in Duitsland die dans willen proberen te ontspringen en kijken naar andere opties. Maar nogmaals: dit is tot zo ver geloof ik nog speculatie.
 7. En een beetje historische context erbij naar aanleiding van wanneer deze hele ellende in werking is gezet: http://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration
 8. Goede post Keyser! De 60 triljard zijn ze trouwens al gepasseerd. Zie link verderop in deze post. Wat ik ook af en toe "leuk vindt"is, als ik weer eens zin heb om me te verwonderen aan de wereld van bizar grote getallen, te gaan naar http://www.usdebtclock.org/# Ik ga ervanuit dat de meeste mensen weten wat derivaten zijn. Als je ziet dat de currency en credit derivaten in amerika meer dan 730.000.000.000.000 zijn, dan vraag je je toch af waar ze toch mee bezig zijn. Dan valt die 60 triljard "total debt" nog wel mee.
 9. In duitsland geven ze het goede voorbeeld. Blijkbaar lopen er al veel demonstranten mee. Kwam 'm tegen via http://www.infowars.com/video-of-the-day-end-the-fed-rallies-are-exploding-throughout-germany/ Ik hoop trouwens dat dit het goede sub-forum is voor dit topic.
 10. Hij is vast wel eens eerder gepost, maar deze video laat mooi zien waarom we met z'n allen schaliegasboringen moeten tegenhouden. http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1110325
 11. @Fisca volgens mij was een paar jaar terug nog in het nieuws dat iemand opgestapt bij het vaticaan die onderzoek deed naar al die praktijken en de boekhouding weer op orde moest maken.Hij had ontslag genomen aangezien hij zo geshockeerd was door wat hij tegen kwam. Daarnaast heeft hij gezorgd dat als hij vroegtijdig onder dubieuze omstandigheden overlijdt materiaal naar buiten komt van zijn onderzoek. Oftewel, no big suprises here.
 12. Daarnaast kan ik me indenken dat onder de werklozen de 60+ ers deels de moeite hebben opgegeven en niet zijn meeberekend in de cijfers + veel jongeren die net klaar zijn met studeren en nog geen werk hebben zijn ook niet opgenomen in de statistieken. Maarja, de politiek is natuurlijk universeel recordhouder als het gaat om cijfers mooier verkopen dan dat het is.
 13. Dat weet ik wel zeker. Ik denk overigens dat er al zeer fanatieke pogingen zijn geweest om hem te beginnen. Echter geloof ik niet dat er 1 zal komen (though the potential is absolutely there!)
 14. Doet me denken aan een film die ik laatst had gekeken: Goodbye World http://www.imdb.com/title/tt2352802/?ref_=nv_sr_1. Past goed bij dit topic. 1 van de mensen in de film heeft ook een mooie storage shed waar wij denk ik wel iets van kunnen leren.
 15. Daemon

  Huis gekocht

  Very nice! Congrats met de aankoop! Was het hier maar allemaal zo betaalbaar...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...