Ga naar inhoud

Junbi

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Junbi's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

46

Community reputatie

 1. @LogicSix: trek het je niet aan, er zijn een aantal mensen op dit forum die veel van zich laten horen die anti-Amerikaans zijn en pro-Russich. Europa en de VS kunnen niets goed doen en alles is een groot complot tegen Rusland. Arme Putin, hij verdiend zoveel beter. Des te belangrijker om een tegen geluid te laten horen, ook op dit forum.
 2. Helemaal mee eens. Zoals anderen al hebben genoemd, zal Nederland en andere EU landen eens hun ballen moeten tonen. Ik begrijp dat er risico' aan kleven maar niets doen ook zoals je terecht aangeeft. Ik wou dat de oplossing zoals GhostWhiper aandraagt haalbaar zou zijn maar ben bang dat dit geen realistische optie is. Ik hoop in ieder geval dat onze regering alle opties aan het afwegen zijn en gaan handelen als een regering die opkomt voor zijn mensen en dit niet over zijn kant laat gaan. Hoge verwachtingen heb ik echter niet...
 3. Ik zie in de het stukje wat je citeert in de link geen vraag staan dus ik zou niet weten waarom ik gereageerd zou moeten hebben of mis ik iets? Met jouw kwalificatie van grote mond kan ik helemaal niets.
 4. Als iemand zulke onzin uitkraamt dan is het mijn goed recht om mijn mening daarover te geven. Jouw zienswijze dat iemand eerst een flink aantal berichten gepost moet hebben voordat hij DOOM tegen mag tegenspreken, vertelt meer over jezelf dan over anderen. Het lijkt mij ook niet dat jij de aangewezen persoon bent die bepaald wie hier op het forum thuis hoort. Zeker vervelend als mensen je mening niet delen?
 5. Weet het verschil tussen meningen en feiten. Ik denk dat niemand op deze discussie zit te wachten dus ik laat het hierbij.
 6. Wat een flauwekul kraam je uit zeg. Insinuaties waar helemaal niemand iets mee kan!
 7. Dat is nu precies mijn punt: er valt op basis van (of het gebrek aan) feiten zoals die nu bekend zijn, geen conclusie te trekken.
 8. @Keyser Suze: je houdt je wel lekker bezig zo, is het niet met pro-Russische flauwekul, is het wel met je complottheorieën...
 9. Wanneer worden de politici wakker in Europa..?
 10. Wanneer wordt politiek Nederland wakker en gaat het onder ogen zien hoe alarmerend de situatie is geworden? Blijkbaar moet er eerst iets ernstigs gebeuren om vervolgens 'daadkrachtig' een parlementaire enquete te houden. Maar elk volk krijgt de politici die het verdiend...
 11. @Daemon: Wat een vreemde en onjuiste opmerking. Zoals homerun terecht opmerkt: het zijn Russische soldaten die vermomd als Oekraïnse separisten de boel op scherp aan het zetten zijn.
 12. @Vladimir: helemaal mee eens. Het SP logo blijft maar in beeld...
 13. Bedankt voor de links. Het geeft de standpunten weer van anti-Amerikaanse en anti-Westerse landen maar het zijn wel eenzijdige en weinig objectieve artikelen die door deze Iraanse media (PressTV) worden gepubliceerd.
 14. Ik verbaas me over de vele anti Amerikaanse reacties. Zonder de steun van de Verenigde Staten tijdens de Koude Oorlog was West Europa onder de voet gelopen door de Russen. Ook nu kan Europa haar eigen broek niet ophouden op militair gebied. De geschiedenis heeft bewezen dat Rusland niet te vertrouwen is en Putin al helemaal niet. Wat kan Europa doen als Rusland bijvoorbeeld Letland (NAVO lid) binnenvalt onder dezelfde redenen als Oekraine? Laten we Letland als NAVO lid barsten of gaan we collectief op onze rug liggen en verwelkomen de Russen? Begrijp me niet verkeerd, ook de Verenigde Staten manipuleert en is landen binnengevallen zonder geldige redenen. Ook is er geen enkel reden om zonder meer te geloven wat ze beweren. Maar ik denk wij als Europa meer te vrezen hebben van Rusland met Putin aan het hoofd dan van de Amerikanen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...