Ga naar inhoud

WTF?

Lid
 • Aantal items

  82
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Not here
 • Beroep
  ZZP-er, Zelfstandige Zonder Pensioen

WTF?'s Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

10

Community reputatie

 1. Bij mijn weten brand er nog niks, plus is dat een slechte metafoor. Ik probeerde ietwat constructief commentaar te leveren. Als het niet de moeite waard is om inhoudelijk op te reageren, houd ik het wel weer voor gezien op dit draadje. Succes!
 2. Ik heb eens een pamflet verspreid over motormaaiers. Dat ging erover hoe vervuilend die dingen zijn en dat de hele zaterdag dat uitermate irriterende gezoem van die krengen mij tot razernij bracht. Ik heb zelf 100 m2 gras en doe dat met een handmaaier. Goed voor lichaam, geest EN natuur. Had je de reacties van die graspostzegel idioten eens moeten lezen in het lokale krantje. Waar ik me mee bemoeide etc. Verder heb ik het idee, Dick, dat je het paard achter de wagen spant. Het is een goed idee om mensen wat meer zelfredzaam te maken, maar het preppen is geboren vanuit het idee dat er iets slechts staat te gebeuren. Als we dat "slechte" eens aanpakten? OK, een natuurramp zoals een meteoorinslag is niet te voorkomen (maar dan kunnen ook alle preppers hun kont goodbye kussen). Wel iets ondernemen bv. in de vorm van onderwijs, mensen en vooral erop te wijzen hoe onzinnig het Harense gedrag was. Of als je over een financiele crisis inzit, wij met ons allen van het aasgierkapitalisme af te wenden. Ik noem maar wat voorbeelden, je kunt je fantasie er op los laten. Idereen te laten preppen en niet naar de problemen wijzen is als mijn avatar
 3. Oh, maar er wel degelijk een (bijna) vrije energie opwekker. Alles wat je nodig hebt is de zon, zie hier: http://en.wikipedia.org/wiki/Sterling_motor en hier: http://www.solarheatengines.com/ en hier: http://www.kk-stirlingmotor.de/index.html dit is wel even voorbij pseudo-wetenschap...
 4. Bron: http://www.veteranstoday.com/2012/09/20/steve-pieczenik-world-war-iii-starts-25-september-2012/ Natuurlijk hoop ik dat dit niet waar is. Maar ik vind dit wel alarmerend genoeg om dit hier te melden.
 5. Leuk te zien hoe mensen geprogrammeerd worden te denken dat het allemaal hun schuld of de schuld van hun regering is. De financiele crisis is door de banken en hun fantastische systeem (fractioneel bankieren en geld toveren uit het niets) veroorzaakt. De enigen die moeten bloeden zijn de aasgieren bij de (centrale) banken. Oorlogen moeten stoppen (gefinancierd door de aasgieren) De weelde met miljarden verzameld door de 1% (de aasgieren) moet eerlijk verdeeld worden. Schulden moeten mondiaal kwijtgescholden worden. Bankiers ophangen en een eerlijk systeem gaan hanteren (rentevrij geld etc.) Laat je niet inpakken door Bos, Kamp, Draghi, Bernanke en de rest van dat schurkendom. Denk!
 6. Elke keer als er in NL een extreme situatie onstaat, blaast dit zich vanzelf op. De minkukels van die extreme partijen zijn immers nog incapabeler dan waarmee we nu zitten opgescheept. Stel je voor dat de Libertarische Partij 40 zetels kreeg (tamelijk extreem, nietwaar). Uit welke hoed tovert de LP dan ineens goede mensen voor een aantal ministeriele posten? Ook weer voor dit mogelijke PvdA/VVD kabinet geldt, dat er niets substantieels gedaan wordt ten behoeve van de kiezer. Allereerst omdat een aantal zaken kunnen sneuvelen in de Eerste Kamer en ten tweede, beide partijen zitten diep in de zakken van de multinationals. Het is toch niet te verkroppen waarom landverader Bos (die zonodig meer tijd aan zijn familie moest besteden) ineens weer uit de corporate lappenmand getrokken is. En niet te vergeten, de psychopaat Kamp die vrolijk meedanst aan de lobbytouwtjes. Ik word er echt niet goed van.
 7. De soep zal wel niet zo heet gegeten worden als het wordt geserveerd. De SP stond in de peilingen voor de verkiezingen ook op grote winst. Ik vraag me af wat er hier zou zijn gebeurd, als Nederland verraden en uitgekleed werd door Goldman Sachs. Met pensioenen door de helft en 150.000 ambtenaren naar huis gestuurd. Komen die Nederlanders dan eindelijk ook eens van hun luie reet en slaan de boel kort en klein? Misschien, misschien niet, maar de verkiezingsuitslag zou er heeeeeeel anders hebben uit gezien.
 8. Als ze dat hier in zouden voeren (max 50 euro) wordt het tijd voor een revolutie. Als ik niet met bv. 70 euro contant bij een supermarkt zou mogen betalen, laat ik alles bij de kassiere staan en loop de tent uit. Te gek voor woorden! Denk je dat een tweede hands autohandelaar een duizendje of drie in contanten laat gaan, omdat het niet mag (van wie eigenlijk?) En het is Zweden.
 9. Dank je Dr. Prepper, dat is eigenlijk bemoedigend, maar tegelijk denk ik dan, die hele exersitie met dat ESM is het trappen van dat bewuste blikje weer een straatje verder. En als het ESM dan toch een halt wordt toegeroepen verzinnen onze heren (ongekozen) centrale bankiers met behupl van hun hoerenvrienden, de politici, wel weer een andere "list". De tijd zal het leren
 10. Het blijft allemaal binnenshuis, de Fed bouwt een enorme portefueuille op, die intrinsiek waardeloos is (niemand wil het nog kopen), en de banken potten het op om aan Basel III te voldoen of betalen er andere bankschulden mee. Het komt eenvoudig niet in omloop, althans voorlopig niet. Als je goed in het Engels bent raad ik je aan dagelijks ZeroHedge te lezen.
 11. Het gaat niet om de hypotheekschulden an-sich, het gaat om het feit dat de staat garant staat voor zo'n enorm groot deel van die hypotheken.
 12. Denk je Kans, dat wij, Nederland de dans zullen ontspringen? Nederland heeft de grootste private schuld van alle EU landen, zoniet van de hele wereld. 80 procent van de hypotheken alhier zijn door de staat gegarandeerd. Als de hypotheek/huizen markt voor goed instort in Nederland (idiote bezuinigingen en 1 a 2 miljoen werkelozen) staat ook bij ons het IMF, ECB en EU voor de deur. EDIT: Nederland staat op de tweede plaats, na Denemarken Zie hier: http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/table.do?tab=table&init=1&plugin=1&language=en&pcode=tec00104
 13. Niet geheel hetzelfde. Zowel de Fed als de ECB kopen staatsobligaties op, resp. voor 45 miljard dollar en wat de ECB doet - gedaan heeft is niet precies bekend. Naast die bonds, doet de Fed er nog "even" 40 miljard bij voor aankoop van giftige derivaten. Het kan niet op...
 14. Nee, maar waar een enorm zwart gat zit is in de derivatenmarkt, die buiten de reguliere beurzen om werkt. Deze OTC (Over The Counter) schaduw markt is zo ongelooflijk groot, daar valt alle landen met hun tekorten nog bij in het niet. Men spreekt over getallen van 650-700 trillion dollar. (1 triljoen is 1000 miljard) Dit is vele malen de GDP van alle landen ter wereld bij elkaar opgeteld. De Bank for International Settlements in Bazel houdt dit soort zaken "in de gaten", zie hier. Daarom koopt de Fed nu met QE3 oftewel QE to Infinity maandelijks voor 40 miljard dollar van dit soort derivaten op, om wat rust (?) op deze markt te brengen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...