Ga naar inhoud

sailor007

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sailor007

  1. volle melkpoeder

    tarwe bloem

    bakmeel

    soda

    gedroogde bonen

    oplossoep

    thee

    bouillonblokjes

    snoep

    pasta

  2. Oh, waarom is dat ? Voordeel van een zeilboot is je de wereld rond kan varen zonder druppel diesel. En eigenlijk ben ik stiekem ook een motorsailer als ik mijn motor aanstaat.. :-) Ik heb hem al 5 jaar hoor ! We beginnen zelf races te winnen, dus doe ik toch ergens iets goed toch ?
  3. Motorboot of zeilboot: Zeilboor natuurlijk ! Zoek maar eens op "tania aebi contessa 26" gaat over een 18 jarig meisje die de wereld solo rond is gegaan zonder enige zeil ervaring op een 26 voets (8mtr) jachtje in de tijd dat gps nog amper bestond. Ik heb zelf een 32 voets zeilbootje welke klaar is voor oceaanreizen. Bootje is de wereld al een keer rond geweest. Gemiddeld doe ik ongeveer 100 mijn per 24 uur zeilend, op de motor ongeveer hetzelfde maar dan gebruik je ongeveer 1,5 tot 2 liter per uur. Mijn tank is 100ltr en daar kom ik 50 uur verder, en dat is 200 mijl. En dat is 370km. Als WTSHTF ben ik weg op mijn bootje..ben dan 99% onafhankelijk, ben op zoek naar andere zeilers die hetzelfde BOL nastreven. Met een vloot is het dan nog leuker.
  4. die blauwalg vijver, petje af hoor. Ik heb er gelijk 1 besteld voor m`n BOB.
  5. eerst vond ik de tullip wel een mooi ding, maar de sawyer sp128 vind ik op papier vele malen beter. Ben benieuwd naar de eerste revieuws ..
  6. Sawyer Mini [sP128] Waterfilter vind ik net wat interesanter, belooft meer voor bijna hetzelfde geld. Deze ga ik aanschaffen voor in de BOB/BIB Gedoe met pakken water ben ik klaar mee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...