Ga naar inhoud

Sagittar

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Sagittar's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Voor iedereen die zich afvraagt hoe snel de filter werkt: http://video.mit.edu/watch/water-filtration-using-plant-xylem-27183/
 2. Dus ipv van 15% is er dan 27% kans op een miskraam? Das klote. Helemaal waar!
 3. Als eerste zou ik niet meer op een elektrische fiets fietsen, maar op een gewone normale fiets. En, zoals al gezegd is, 2-3x per week krachttraining doen. Zelf heb ik een voorkeur voor bodyweight workouts, maar met gewichten is natuurlijk ook een optie. Afvallen is 80% dieet, en 20% trainen. Zoals ook wel gezegd wordt, "You can't outrun your fork." Wat ook een goed idee kan zijn is een vechtsport te gaan doen: fitness en skills tegelijk!
 4. Beetje camo enzo is geen probleem,maar tactical vests en chest rigs.... Of je wordt gewantrouwd (of gewoon neergeschoten) wegens een gevaarlijke uitstraling, of je wordt keihard uitgelachen en je spul wordt gejat door iemand die net wat sterker was. Of je bent militair, en je hebt zo'n ding beroepsmatig nodig, maar dat is een geheel andere situatie.
 5. Ik heb een Mora voor algemeen survivalwerk, een groot rambomes wat tot mijn verbazing nog best wel presteert, 3 zelf gesmede (1 stock removal) messen voor vanalles, 2 zwitserse zakmessen die ik gevonden heb en een Leatherman Skeletool CX als multitool.
 6. Spinnenwiel bij de preps doen dus... en leren spinnen! Wat dan ook een handige skill kan zijn is om te kunnen vilten.
 7. Ik heb, met mijn geringe hoeveelheid jaren en levenservaring, nog bijna niks meegemaakt waarop ik kan baseren hoe sterk ik mentaal sta. We zullen het zien als/wanneer SHTF
×
×
 • Nieuwe aanmaken...