Ga naar inhoud

Sookie

Lid
 • Items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Sookie's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

29

Reputatie

 1. Wel,ik vind zo een vest verdomd handig. Als SHTF dan ben ik niet van plan om rustig thuis af te wachten maar ga ik naar mijn BoL die zich midden in de bossen bevind en ver weg van de menselijke beschaving(of wat er nog van overschiet). Die vest heb ik ondertussen al wat aangepast aan mijn noden zoals extra eerste hulp,tools(vuur maken,waterzuivering),gear en food om een 3-tal dagen te overleven.Eigenlijk is het een mini BoB en een aanvulling op mijn BoB;
 2. Hello iedereen! Wat denken jullie?overbodig of niet? Zelf vind ik deze vests en rigs een goede aanvulling op het prepperarsenaal. Zakjes....eindeloos veel zakjes waar je allerlei stuff kunt in verbergen.
 3. Ik ben gewoon eens gaan kijken omdat ik wel nieuwsgierig was hoe de overheid de waterbedeling zou doen,welke criteria ze zouden hanteren,wie er een"ietsje" meer water zou krijgen zoals gezinnen met jonge kinderen,zwangere vrouwen,ouderen. Hoe ze de mensen zouden aanraden/helpen om bv te letten op tekenen van darmproblemen,E. coli vergiftiging en wat te doen. Toen ik daar aan kwam was er niks van georganiseerde waterbedeling...gewoon graaien wat je maar te pakken kon krijgen,niemand van de overheid aanwezig,zelfs de burgemeester was er niet. Dikke vette shame on you aan de overheid.
 4. http://nieuws.vtm.be/binnenland/53788-geen-water-voor-30000-mensen Deze middag ben ik daar eens ter plaatste gaan kijken en wat een paniek daar. Duw en trekken,kleine vechtpartijen,scheldpartijen.... Mensen die flessen water wilden om zich te wassen,tanden te poetsen,te koken,kledij te wassen. Je zou toch verwachten dat de overheid de mensen wat beter zou informeren. Als prepper stel ik me toch echt vragen bij het gedrag van de overheid en de mensen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...