Ga naar inhoud

Catharact

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Catharact's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Pang-pang roepen tijdens schietoefeningen, dat deden ze ook in de jaren dertig.
 2. Welk horloge heb je? Ik ben me momenteel aan het orienteren in die markt.
 3. Mooi spul! De optie om de accu eruit te halen en er twee CR123A in te doen indien de accu leeg is vind ik een mooi feature.
 4. Is er ook een draadje om leuke boeken(prepper fictie) te delen? Van de zoekfunctie werd ik niet veel wijzer. help..
 5. Dit is iets wat ik jullie niet wilde onthouden, en ik raad dan ook zeker aan de rest te bekijken. Overland Expedition is een Youtube kanaal van een groep 'overlanders', mensen die zo veel mogelijk off-road van A naar Beter gaan. Bovenstaand filmpje laat hun nieuwste speeltjes zien. Op dit moment uploaden ze elke week een aflevering van hun tweede seizoen waarin ze van Mexico naar het zuidelijkste puntje van Argentinië dwars door Zuid-Amerika rijden. Het eerste seizoen betrof een reis door Canada en Alaska en kan ik ook zeker aanraden om te bekijken. Buiten het feit dat ze met extreem mooie spullen rond racen is het camera werk bijzonder prachtig. Dit maakt voor mij ook hun filmpjes zo bijzonder. Al met al een aanrader om in de loze uurtjes een paar afleveringen te bekijken, en wie weet doe je nog ideeën op. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
 6. Die blikken zijn overigens al wel te bestellen @http://www.noodzaken.nl/noodrantsoenen-c-122.html voor ongeveer een derde van prijs vergeleken bij https://www.zwerfkei.nl/merken/mountain-house overigens niet in grote getallen gezien hun voorraad, maar wellicht stof tot nadenken? P.s sorry voor de lange links een ipad in combinatie met een beginnend forum gebruiker is een recept voor ongemak.
 7. Soennieten versus Sjiiten. Ik]vind het heel moeilijk om geïnformeerde mening te vormen omtrent dit conflict. Assad is vast geen lieve jongen maar zoals ik heb begrepen zijn het weer deze twee religieuze stromingen die met elkaar in conflict zijn. Iemand die wat licht voor mij op deze kwestie wil schijnen?
 8. Je kan er toch ook water mee koken? Alleen kan je die powerpot ook boven een eigen kampvuurtje hangen en ik geloof dat ze bezig zijn met een pan te ontwikkelen die ook meer stroom opwekt om bijvoorbeeld zwaardere accu's op te laden: http://www.thepowerpot.com/power-pot-x?ref=details
 9. Wellicht vinden jullie deze dan ook gaaf: http://www.thepowerpot.com/
 10. Voor de mensen met opgeslagen brandstoffen: rouleren jullie deze ook? Ik heb begrepen dat met name vloeibare brandstoffen na lange tijd onbruikbaar worden. Voor de rest ziet het er allemaal zeer indrukwekkend uit. Ga zo door!
 11. @lewieke Ach, het is wat het is. Ooit zal ik mijn eigen stekje hebben en dan ben ik ook af van dat plakkaat 'student' en dan kan ik naar hartelust preppen zonder rare blikken.
 12. Ik word al raar aangekeken als ik de enige in mijn studentenwoning ben, die toevallig in het holst van de nacht met zaklantaarn aankom zetten bij de meterkast, omdat de stop van de openbare ruimte weer eens was doorgeslagen. Waar zich op dat moment al enkele personen hadden verzameld en tot de conclusie waren gekomen dat het voorraadje nieuwe stoppen al eerder op was gegaan. Toen ik op dat moment een nieuw doosje stoppen tevoorschijn toverde, ik had dit onheil al eerder aanzien komen, werd ik gelijk benoemt tot Doomsdayprepper! Laten het er maar op houden dat een voorbereid mens voor twee telt en in dit geval voor meerdere nadenkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...