Ga naar inhoud

suusje82

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

suusje82's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Paard lijkt me ideaal maar helaas ben ik geen groot grond bezitter. Vrees dus dat ik eerst de staatsloterij moet winnen. Misschien toch maar eens een lot kopen.
 2. Lichtjes egoïstisch. Ja ik geef liever mijn zoontje eten voor maanden dan de straat voor een week... Wedje leggen. Als die vrouw aanklopt en je haar binnen laat en voed, dat ze het hardst gilt als je nog iemand wil voeden en dit haar overlevingskansen verkleint. Tuurlijk ik zou delen als ik kan, maar als dat niet kan tja eigen gezin eerst. Misschien gaan egoïsme en verstand hier even hand in hand.
 3. Ik wil minder afhankelijk zijn van de supermarkt. Weet zeker dat er een dag komt dat de schappen leeg zijn... en dan. Kan door iets simpels als staking, maar denk dat de zon wel een keer raak schiet en een emp veroorzaakt. Daarnaast is een levens doel alleen fruit en groente uit eigen tuin, maar dat staat er eigenlijk los van komt wel goed uit...
 4. Konijn is lekker, gans een goede waakhond en kippen leggen eieren. Voordeel van kippen is wel dat net als varkens ze eten alles... zelfs jawel kip. Toch ondanks de grote lijken mij ezels ook erg nuttig. Ook die kun je melken en vooral als pakezel gebruiken als je je moet verplaatsen. Of een stap verder een paard kan mij verplaatsen ook als ik gewond ben. En een flinke homp vlees mocht het echt noodzakelijk zijn. Maarja of je de juiste keuze maakt weet je pas zeker wanneer het zover is.
 5. Ik vind het leuk om te kijken. Haal eruit wat ik nuttig vind, maar kijk vooral voor de lol. Het is nuttig een half uurtje zelfverdediging te beoefenen voor je zelfvertrouwen, maar ik denk niet dat je daarmee heel ver komt in een man tot man gevecht...
 6. Blijkbaar bestaanber verschillende*meningen over. Naast dat de wetenschap ook steeds aangepast wordt kan mijn kennis verouderd zijn. Zo heb ik het bij mijn opleiding geleerd. Dit is wel ongeveer 6 jaar geleden. Ik zei niet meest giftige maar een van de giftigste. Maar laten we het erover eens zijn dat je deze plant alleen met de juiste kennis kan gebruiken. Ik zou ook nooit de geneeskrachtigheid hiervan ontkennen. Ik heb hem zelf meerdere keren gebruikt met resultaat.
 7. Ik zag in het begin sint janskruid voorbij komen. Kijk hier mee uit. Naast idd de reacties met andere medicijnen besef dat dit een van de meest giftigste planten is die je in Nederland vind. Het is een nachtschade en verkeerd verwerken en verkeerde onderdelen gebruiken kan je goed ziek van worden. ( aardappelen en tomaten ook) Dus zeer krachtig en nuttig bij goed gebruik weet ik uit ervaring, maar gevaarlijk bij slecht gebruik. Verder trouwens goede toppic erg nuttig in mijn ogen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...