Ga naar inhoud

underground

Lid
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door underground

 1. sign me up please underground515@hotmail.com
 2. Hoe moet het anders dan volgens jouw, het geld verdelen onder mensen die er niet voor hebben gewerkt? Ik werk zelf keihard om iets op te bouwen, maar de meeste jongeren zijn alleen maar 'bezig' met tv kijken en bier drinken. En ik zou vervolgens alles moeten afstaan aan diezelfde jongeren? Mensen die buiten hun schuld om in de problemen zijn gekomen moeten natuurlijk geholpen worden, maar ik ben niet solidair met mensen die eerst te lui zijn om te werken en vervolgens gaan protesteren dat ze niet rond kunnen komen
 3. Mijn pensioengerechtigde leeftijd is 71 jaar en 6 maanden, met een levensverwachting van 74 jaar heb ik dus gemiddeld gezien minder dan 3 jaar te leven als ik met pensioen ga. Als ik die leeftijd al haal. Gelukkig ben ik nog student, en kan ik zelf nog sparen
 4. Ik wissel af en toe 5 euro om voor zo'n herdenkingsmunt bij het postkantoor. Jammer dat de meeste winkels ze niet als betaalmiddel accepteren. Best wel raar eigenlijk: wel een stukje papier als betaalmiddel accepteren maar een verzilverde munt niet
 5. Niemand verplicht je om te werken voor een baas.
 6. loop je dan geen risico dat je je huis kwijt raak als je failliet gaat??
 7. Ik ben nu 17, Ik verwacht niet dat wanneer ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt(als ik die al bereik), er nog veel geld in de pensioenpot zal zitten. Het is denk ik belangrijk om je pensioen te spreiden, dus niet alleen geld op de bank/pensioenfonds maar ook in andere zaken zoals pm en landbouwgrond/vastgoed (oké deze twee kunnen ook in waarde dalen maar als de bank omvalt dan heb je nog altijd grond om voedsel te kunnen verbouwen ipv alleen wat waardeloos papiergeld)
 8. De kerncentrale in Petten wordt niet gebruikt om energie op te wekken. We hebben de kerncentrale in Petten hard nodig omdat deze ons voorziet van medische isotopen die nodig zijn bij de behandeling van bijvoorbeeld kanker. Er zijn maar een klein aantal centrales in de wereld geschikt voor de productie van dergelijke isotopen. De laatste keer dat Petten stillag was er een wereldwijd tekort aan medische isotopen Desalniettemin, ben ik het er helemaal mee eens dat de centrale in Petten gesloten zou moeten worden, maar hij zal dan wel vervangen moeten worden door een veiligere variant Overigens is de centrale bijna failliet dus dan zou die wel gesloten worden.
 9. Het ligt er maar wat je 'groene energie' noemt. In sommige landen, Frankrijk bijvoorbeeld , wordt kernenergie als 'groene energie' gezien, omdat er minder CO2 bij vrijkomt. Daarom kan ik het mij wel voorstellen dat mensen tegen 'groene energie' zijn. Maar waarschijnlijk weet de massa dit niet en protesteren ze gewoon tegen groene energie omdat de windmolens hun uitzicht verpesten
 10. gelukkig woon ik in oost Nederland:) Maar wel zorgelijk inderdaad dat de kwaliteit van onze dijken zo slecht zijn
 11. Als dit echt een goedwerkend alternatief is voor antibiotica dan is dit zeer goed nieuws. Aangezien er steeds meer bacteriën resistent worden voor de huidige antibiotica.
 12. Voor de mensen die denken dat het in een SHTF wel mee zal vallen met de chaos in de winkels: In Amerika deelden medewerkers van een sportwinkel vouchers uit voor de nieuwe Air Jordan schoenen. Sommige klanten waren zo enthousiast dat de deur van de winkel het begaf. http://www.10tv.com/content/sections/video/index.html?ooid=44ZXZsaTqBbm2HHNB9aBlLNxLWq2T3el&cmpid=share Als deze mensen al dwars door een deur breken voor een paar schoenen. Wat voor chaos zal er dan wel niet ontstaan wanneer deze mensen moeten gaan uitvechten van wie het laatste eten uit de supermarkt is.
 13. interessant filmpje veel gebeurtenissen zijn onrealistisch maar sommigen zijn wel degelijk mogelijk. Zoals een wereldwijde pandemie. Omdat farmaceutische bedrijven ook gewoon bedrijven zijn die winst willen maken worden er vooral medicijnen ontwikkelen waar nog winst op kan worden gemaakt. Omdat het onderzoek naar bijvoorbeeld nieuwe antibiotica veel geld kost en bijna geen winst oplevert. Worden er bijna geen nieuwe antibiotica ontwikkeld. Terwijl er steeds meer bacteriën resistent worden tegen de antibiotica die we nu hebben. http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2012/okt/Vernieuw-de-farmacie.html
 14. iedereen denkt altijd dat je organen pas worden 'geoogst' nadat je gestorven bent. En dat de artsen er alles aan zullen doen om je leven te redden. Maar dit is niet waar, als je orgaandonor bent zullen de artsen er NIET alles aan doen om je leven te redden. Immers als de doktoren je leven niet kunnen redden en je sterft dan zijn je organen niet bruikbaar voor transplantatie. waarom? wat Kungfufox al aangaf is dat je lever en hard na 4 minuten al niet meer geschikt zijn voor transplantatie. Als je hart stopt met kloppen (en de bloedcirculatie dus ophoud) zullen de artsen je nog eerst proberen te reanimeren. Aangezien de tijd die artsen nodig hebben om te reanimeren ook al van deze 4 minuten af gaat is het bijna onmogelijk om 'organen te kunnen oogsten' als ze al hebben geprobeerd om te reanimeren.
 15. Het is ook niet zo slim om levende insecten te eten.
 16. De hoeveelheid water die je nodig hebt hangt ook af van hoe je je water gebruikt. Als je heel spaarzaam met water omgaat dan heb je natuurlijk minder water nodig dan Waneer je een groot deel van je water verspilt.
 17. Meer eten dan je nodig heb is wel handig, bijvoorbeeld als er een familielid komt opdagen en je zou het altijd nog kunnen ruilen voor andere spullen
 18. Misschien kan het steeds hoger wordende grondwaterpeil ook een oorzaak zijn van de overstromingen. Omdat het water minder goed kan worden afgevoerd via de grond??
 19. Over kometen en supernova's maak ik me geen zorgen. Daar kun je toch niks tegen doen. Ooit zal er een komeet komen die op ramkoers met de aarde licht. Deze komeet kan over een jaar komen of over 1000 of over 100.000 jaar. Of we dat gaan overleven is afhankelijk van of we tegen die tijd, de technologie hebben om zoiets tegen te houden. Zonnestormen zijn een ander verhaal i.v.m elektronica. Maar dit is eenvoudig op te lossen door elektrische apparaten die je in een s.h.t.f nodig hebt, Zoals een noodradio. In een faraday cage te bewaren.
 20. Mensen zijn kuddedieren Nog een mooi voorbeeld toen we op het vliegveld stonden. Er stond een lange rij bij het inchecken. De mensen die aan de beurt waren, stonden blijkbaar in de verkeerde rij want ze werden ergens anders in de buurt. Vervolgens loopt de hele rij achter ze aan Even navragen, bleek dat we wel in de goede rij stonden. En konden we zo doorlopen.
 21. Je kunt altijd nog gouden munten / sieraden op ebay kopen. Al is dit wel wat minder betrouwbaar
 22. Toevallig kwam ik vandaag een perenboom tegen toen ik de hond aan het uitlaten was. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij nog niet eerder is opgevallen dat er peren aan groeiden. Blijkbaar valt het andere mensen ook niet op. want de grond lag bezaaid met peren die er zo te zien al een tijdje lagen.
 23. Opvallend is dat het mildere klimaat in Nederland aan het verdwijnen is en steeds extremer aan het worden is (koud voorjaar, in zomer meerdere dagen temperaturen boven de 30 graden Celcius)
 24. Ik denk dat er in Nederland weinig gevriesdroogd voedsel te verkrijgen is omdat er hier minder vraag naar is. Er zijn hier in Nederland weinig mensen die denken dat we in een situatie terechtkomen, waarin je een grote en lang houdbare voedselvoorraad nodig hebt. Van de groep mensen die wel het nut inziet van gevriesdroogd voedsel. Zal een klein gedeelte het niet kopen omdat ze het niet lekker vinden. Als er te weinig mensen zijn die het kopen zal er ook niet veel keuze en variatie zijn. Een bedrijf zal namenlijk niet 10 verschillende varianten van een product verkopen als er niemand is die het koopt.
 25. We moeten nu dus ook al belasting gaan betalen voor het gebruik van zonlicht
×
×
 • Nieuwe aanmaken...