Ga naar inhoud

underground

Lid
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

underground's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

22

Community reputatie

 1. sign me up please underground515@hotmail.com
 2. Hoe moet het anders dan volgens jouw, het geld verdelen onder mensen die er niet voor hebben gewerkt? Ik werk zelf keihard om iets op te bouwen, maar de meeste jongeren zijn alleen maar 'bezig' met tv kijken en bier drinken. En ik zou vervolgens alles moeten afstaan aan diezelfde jongeren? Mensen die buiten hun schuld om in de problemen zijn gekomen moeten natuurlijk geholpen worden, maar ik ben niet solidair met mensen die eerst te lui zijn om te werken en vervolgens gaan protesteren dat ze niet rond kunnen komen
 3. Mijn pensioengerechtigde leeftijd is 71 jaar en 6 maanden, met een levensverwachting van 74 jaar heb ik dus gemiddeld gezien minder dan 3 jaar te leven als ik met pensioen ga. Als ik die leeftijd al haal. Gelukkig ben ik nog student, en kan ik zelf nog sparen
 4. Ik wissel af en toe 5 euro om voor zo'n herdenkingsmunt bij het postkantoor. Jammer dat de meeste winkels ze niet als betaalmiddel accepteren. Best wel raar eigenlijk: wel een stukje papier als betaalmiddel accepteren maar een verzilverde munt niet
 5. loop je dan geen risico dat je je huis kwijt raak als je failliet gaat??
 6. Ik ben nu 17, Ik verwacht niet dat wanneer ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt(als ik die al bereik), er nog veel geld in de pensioenpot zal zitten. Het is denk ik belangrijk om je pensioen te spreiden, dus niet alleen geld op de bank/pensioenfonds maar ook in andere zaken zoals pm en landbouwgrond/vastgoed (oké deze twee kunnen ook in waarde dalen maar als de bank omvalt dan heb je nog altijd grond om voedsel te kunnen verbouwen ipv alleen wat waardeloos papiergeld)
 7. De kerncentrale in Petten wordt niet gebruikt om energie op te wekken. We hebben de kerncentrale in Petten hard nodig omdat deze ons voorziet van medische isotopen die nodig zijn bij de behandeling van bijvoorbeeld kanker. Er zijn maar een klein aantal centrales in de wereld geschikt voor de productie van dergelijke isotopen. De laatste keer dat Petten stillag was er een wereldwijd tekort aan medische isotopen Desalniettemin, ben ik het er helemaal mee eens dat de centrale in Petten gesloten zou moeten worden, maar hij zal dan wel vervangen moeten worden door een veiligere variant Overigens is de centrale bijna failliet dus dan zou die wel gesloten worden.
 8. Het ligt er maar wat je 'groene energie' noemt. In sommige landen, Frankrijk bijvoorbeeld , wordt kernenergie als 'groene energie' gezien, omdat er minder CO2 bij vrijkomt. Daarom kan ik het mij wel voorstellen dat mensen tegen 'groene energie' zijn. Maar waarschijnlijk weet de massa dit niet en protesteren ze gewoon tegen groene energie omdat de windmolens hun uitzicht verpesten
 9. gelukkig woon ik in oost Nederland:) Maar wel zorgelijk inderdaad dat de kwaliteit van onze dijken zo slecht zijn
 10. Als dit echt een goedwerkend alternatief is voor antibiotica dan is dit zeer goed nieuws. Aangezien er steeds meer bacteriën resistent worden voor de huidige antibiotica.
 11. Voor de mensen die denken dat het in een SHTF wel mee zal vallen met de chaos in de winkels: In Amerika deelden medewerkers van een sportwinkel vouchers uit voor de nieuwe Air Jordan schoenen. Sommige klanten waren zo enthousiast dat de deur van de winkel het begaf. http://www.10tv.com/content/sections/video/index.html?ooid=44ZXZsaTqBbm2HHNB9aBlLNxLWq2T3el&cmpid=share Als deze mensen al dwars door een deur breken voor een paar schoenen. Wat voor chaos zal er dan wel niet ontstaan wanneer deze mensen moeten gaan uitvechten van wie het laatste eten uit de supermarkt is.
 12. iedereen denkt altijd dat je organen pas worden 'geoogst' nadat je gestorven bent. En dat de artsen er alles aan zullen doen om je leven te redden. Maar dit is niet waar, als je orgaandonor bent zullen de artsen er NIET alles aan doen om je leven te redden. Immers als de doktoren je leven niet kunnen redden en je sterft dan zijn je organen niet bruikbaar voor transplantatie. waarom? wat Kungfufox al aangaf is dat je lever en hard na 4 minuten al niet meer geschikt zijn voor transplantatie. Als je hart stopt met kloppen (en de bloedcirculatie dus ophoud) zullen de artsen je nog eerst proberen te reanimeren. Aangezien de tijd die artsen nodig hebben om te reanimeren ook al van deze 4 minuten af gaat is het bijna onmogelijk om 'organen te kunnen oogsten' als ze al hebben geprobeerd om te reanimeren.
 13. Het is ook niet zo slim om levende insecten te eten.
 14. De hoeveelheid water die je nodig hebt hangt ook af van hoe je je water gebruikt. Als je heel spaarzaam met water omgaat dan heb je natuurlijk minder water nodig dan Waneer je een groot deel van je water verspilt.
 15. Misschien kan het steeds hoger wordende grondwaterpeil ook een oorzaak zijn van de overstromingen. Omdat het water minder goed kan worden afgevoerd via de grond??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...