Ga naar inhoud

Robbedoes

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Robbedoes's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Ook hier interesse in 1 of 2 setjes, afhankelijk van de prijs.
 2. Yummie, klinkt erg lekker allemaal. Als je de machine hebt maakt het niet uit natuurlijk, maar voor degene die ook ijs wilt maken kan dat volgens mij ook met simpel/noestig handarbeid. Een ijzeren kom van bv een mixer een langere tijd in de vriezer plaatsen en de vloeistof die je tot ijs wilt verwerken goed laten afkoelen. Deze vloeistof in de kom en blijven roeren (ijskristallen kapotmaken) Je kan op deze manier alleen maar kleine porties maken.
 3. @prinses Xena. Dat is een interessante tip. Die ga ik ook zeker toevoegen!
 4. Jammer dat het maar op 1 doelgroep gericht is. Als ze melden dat we dood gaan wil ik dat toch ook weten, zonder die eventuele smartphone
 5. Is het misschien een goed idee om een soort van "ehbo kit" richtlijn te maken? Ik heb even snel in de wiki gekeken en daar zag ik nog niks en gezien de vragen van de meeste mensen, denk ik dat zoiets niet verkeerd is. Ik persoonlijk ben ook nog steeds bezig om mijn ehbo kit te verbeteren ( nota bene de aanleiding dat ik op dit forum ben gaan rondneuzen)
 6. Goedkoper dan onderbouw! Je bent alleen in je voertuig extra ruimte kwijt (of van je bak bij een pick-up). Heb je het niet nodig, haal je de box er weer uit. Best een flexibel systeem.
 7. Hier nog 1, geen smartphone voor mij !
 8. Plus 1 Ook hier goede ervaring met de prepshop, duidelijke communicatie, vriendelijk en klant gericht.
 9. Boeiend topic en wel degelijk prepperminded. Los van een shtf hoort "natuurlijk eten" bij overleven! Hoewel ik schrijf boeiend, valt en staat deze statement natuurlijk zoals bij alles met de interesse en wil van de persoon die het leest. Ik ben van mening dat er nog steeds geen exacte wetenschap is die precies bepaalt wat we moeten eten. Het moeilijke is gepubliceerd onderzoek te filteren op correctheid. In zekere zin zie ik onderzoek als meningen van wetenschappers. Nergens zoveel controversie als bij voedingswetenschap (of speelt dit meer?). 1 van de weinige resultaten waar de meeste wetenschappers het wel overeen zijn is de relatie tussen insuline huishouding en veroudering (degeneratie). Ik ben nooit echt een snoeper geweest, maar wel een fervent broodeter en melk drinker. Sinds een maand of 4 probeer ik mijn koolhydraten inname drastisch te beperken. Dit resulteert tot nu toe in een gewichtsvermindering van plus minus 10kg, kan ik me een stuk beter ontspannen en heb ik vrijwel geen "dipjes" meer. Voor Kwabbernoot was het samen met een lezing van de hier al eerder genoemde Kris Verburgh aanleiding om mee te gaan doen. Voeding........je eet toch elke dag
×
×
 • Nieuwe aanmaken...