Ga naar inhoud

Lord dragon

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Brabant
 • Nieuwsbrief
  Ja

Lord dragon's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. hier heb ik een deel van mijn spulletjes gehaald http://www.lowlandsdumptrading.nl maar ben nog lang niet klaar... ghe ghe
 2. @Wafels ja dat klopt. Wat ze ook doen is laten drogen in een oven op 50graden. Er zijn zo veel manieren om te doen. Ik kijk alleen naar de middelen met het meest voor komende als er geen stroom is of zo, dus roeien met wat je hebt. Ik bekijk het zo aangezien ik vaak armbandjes draag van oa tuigleer, wat ik kan maken met wat ik op dat moment op zak heb. Met normaal water en goed drogen word het ook heel hard ( zo maak ik mijn helmen en maskers) Vind het wel tof dat er meerdere ideen en techniekjes voorbij komen.
 3. How yes! Ik heb een stuk tuigleer in zout water gedaan, strak opgerold en opgebonden en flink laten drogen in de zon. Na een dag of 3 ( vandaag )was het goed droog en bikkel hard. Maak er een touwtje aan en je hebt een nog sterkere variant van de monkey fist.
 4. Ik doe als hobby leerbewerken, pandsers, schedes, en nog veel meer. Als iemand iets zoekt voor zijn haar mes of weet ik veel wat ik sta open om te helpen met het maken van wat je nodig hebt. Het liefste doe ik aan ruilen, en als het geen grote gekke dingen zijn dan schuiven we het gewoon onder de tafel door Voorbeeld. Voor me zelf heb ik een brede armband gemaakt waar een mesje in zit en wat vis spullen.
 5. Nee er zit helemaal niets in alleen het touw als knoop. Dit is een kleintje. Ik ben bezig met een iets groteren en het doet echt f#cking zeer al je flink uit haalt. Die ik nu heb is ongeveer rond 3,5 cm. Ik moet nog even uitzoeken hoe ik foto's hier krijg, dan laat ik je het eens zien.
 6. ik ben nog bezig met een BOB te vullen. hier in de buurt is een leger dump, daar hadden ze gevechtsransoenen. ik heb er een paar gekocht en eentje geprobeerd. het was niet verkeerd, dus heb er een paar bij gehaald. ze zijn aleen niet zo lang houdbaar. ( tot 2015) maar je weet maar nooit. ( btw ik lees niet alles terug aangezien ik moeite heb met lezen) hehe
 7. hehe dat is een gaaf en simpel idee die ontsteking met draad. ga ik eens uitproberen. dat zal vast en zeker eens van pas komen.
 8. ik ben pas bezig en alleen de gene die dit lezen weten het
 9. handig mee te nemen en zelf te maken is een monkey fist. het is een stevige knoop van touw. heb er eentje van paracord gemaakt en is geen pretje als je je zelf raakt haha http://www.infohow.org/how-to/how-to-tie-monkeys-fist-knot/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...