Ga naar inhoud

ed marinus

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

ed marinus's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. nou weet ik dat er mensen zijn , eigenlijk iedereen , afhankelijk zullen zijn van medicijnen maar is het ook niet mogelijk om iets uit de natuur te halen.? En het is eigenlijk best veel aan medicatie alhoewel ik ook weet als het er op aan komt ze heel handig zijn.
 2. inderdaad zul je alleen moeten opknappen als het er om gaat. maar dar kun je dan ook alleen maar sterker van worden en ik hoop voor jouw dat je ook hulp krijg als het er op aan komt. want dat zullen we allemaal nodig hebben. vooral diegene die in de steden wonen
 3. volgens mij moet je jezelf er niet op verheugen , van wanneer komt het nu ,. want als het eenmaal komt is denk ik niemand er zodanig op voorbereid dat je het er met gemak vanaf brengt, Eten kun je genoeg hebben misschien maar dan zijn veel mensen je vijanden doordat ze misschien je eten willen stelen als ze door hebben dat jij e voedsel heb. En dat moet je niemand laten weten. ook zijn mensen straks tot alles in staat als het eenmaal zover is . Hou het voor jezelf en probeer jezelf ook mentaal voor te bereiden . want als het zover is zul je veel dingen moeten doorstaan. after armageddon full op youtube is een mooi voorbeeld.
 4. wat gooi jij zo wat in je bugout bag aan voedsel en water ??
 5. koop jij die in een supermarkt of bij een groothandel of zo ??
 6. koopt jij die zo in kleine verpakking in de supermarkt of anders??
 7. het wordt wel eens tijd zeg hoe wil je overlevn als het zaakje in elkaar stort want gewone mensen zijn het eers aan de beurt als het er op aan komt ik zal niet graag in deze situatie zitten waarin de euro niet meer bestaat en ik maar moet zien hoe ik de rekeningen betaald eten kopen voor mijn gezin en water en verwarming moet zien te regelen.
 8. en wie dit ook leest eenzaamheid is een factor om rekening bij te houden want als je inderdaad een vluchteling bent geworden dan hoop ik maar dat je gezelschap heb zo nu en dan want leven als een vluchteling valt niet mee kan ik je vertellen . ik heb zelf ook (en ik ben nederlander mmar ik hield het hier niet uit.) heb jaren lang gezworven door frankrijk en italie , in shelters geslapen maar ook buitne langs spoorlijnen onder viaducten maar in op open velden. En je moet altijd alert zijn op wie dan ook die er aankomt of hij/zij vriendelijk zijn of niet.
 9. als er een kernoorlog uitbreekt of een shutdown van het gehele systeem denk jij dat je dan nog met het openbaar vervoer kan reizen, ik denk het niet dan wordt het dagen lang lopen met je gezin naar waar je ook heen wilt en moet je misschien veel mensen mijden omdat zwe jouw spullen willen hebben om te overleven. ja en een zeilboot is volgens mij wat het meeste opvalt daar je onzichtbaar moet blijven voor veel mensen. Kijk eens naar after armageddon full op youtube==dat gaat over een gezin dat probeert te overleven in l.a en later weggaat uit de stad. is wel interresant daar hij wel enige tips geeft voor mensen in de stad en om te overleven.
 10. Waarom zoeken veel mensen alleen op internet terwijl je in de welkoop bijvoorbeeld ook redelijke zaklampen heb en hobbymessen. Zijn best wel redelijk voor het bedrag dat je er voor betaald. ik heb er zelf al enige aangeschaft en gebruik ze al enige tijd en zijn niet slecht.
 11. weet je als ik dit allemaal lees vraag ik mij wel af of iemand zich realiseerd dat wanneer er bijvoorbeeld een kernoorlog of nederland massaal moet worden gechipt of alles stilvalt dat het dan echt afgelopen is met leven zoals het nu is. dat je dan bijna op niemand kan vertrouwen en mensen moet haast moet mijden omdat ze dan jouw spullen willen afnemen als ze weten dat jij voedsel hebt.
 12. weetje , voor zover ik kan zien lijkt dit echt veel om te dragen, maar misschien valt het mee. ik heb echter wel enkele tips uitgehaald voor mijzelf en dat is nuttig voor mij. toch vraag ik mij af waar je zou heen gaan in geval van nood of ramp ectr. want als er iets losbarst waar kan je dan het beste heen gaan,zelf denk ik naar de wouden of een plek waar niet al te veel mensen heen gaan daar je op dat moment misschien wel op niemand kan vertrouwen. En dat is wel heel moeilijk onder bepaalde omstandigheden. en zeker als je kinderen heb. maar goed ik begrijp wel dat het dan misschien wel om overleven gaat. zelf ben ik nog maar net begonnen met voedsel opslaan en de bob klaar maken, ookal denken mijn vrouw en kinderen er wel wat anders over.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...