Ga naar inhoud

Wazzup

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Wazzup's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

12

Community reputatie

 1. Het kan wel, maar spiritus brandt bijna onzichtbaar dus dat is gaan gezicht in een sfeerhaard (tenzij het donker is, dan heb je wel blauwe vlammetjes) . Bio-ethanol brandt mooier (geler, zichtbaarder) in sfeerhaarden.
 2. Dicht op het lichaam bewaren (onder je jas zeg maar), dan bevriezen ze nooit niet. Hetzelfde geldt voor batterijen (telefoon, verlichting, gps...)
 3. Je hebt tegenwoordig wel van die oplaadbare batterijen die hun lading (grotendeels) behouden ook als je ze niet in de oplader houdt. Misschien is dat een optie ? Volgens mij lagen ze zelfs bij de Aldi deze week (vanaf afgelopen woensdag). Ik heb in ieder geval een setje oplaadbare batterijen mee genomen die ik zonder opladen kan gebruiken (zegt de verpakking).
 4. Mesje bij de action... 17 cm, Eu 0,75 .. Whut ? http://www.action.nl/products/view/id/9955/-p/viewid/10/favoritelistid/1 NB: Ik heb er eentje mee genomen. t'is een mesje van niks, maar het kost dan ook niets. Nou ja het weegt ook zo goed als niets. Mooi mesje om in de auto te laten liggen of zo. Voor als je echte mes zoek is of zo.
 5. Ik vond deze vandaag wel grappig: http://www.scientias.nl/kernenergie-heeft-al-184-miljoen-doden-voorkomen/83774
 6. Iemand nog behoefte aan een tentje ? vandaag 17 euro bij de Lidl (Enkeldaks, 2-persoons (amper), 1.5 kilo, blauw ?) ... http://www.lidl.nl/cps/rde/xchg/lidl_nl/hs.xsl/index_37492.htm
 7. Als goud (goud-kleurig no doubt).. de warmte absorbeert... waarom is die kant dan niet zwart gemaakt.. van zwart weet ik dat de warmte goed geabsorbeerd wordt.
 8. +1 Zeker die demo-video op youtube waarin iemand (koeien)poep in modderig water gooit en het vervolgens opdrinkt.. dan heb je wel vertrouwen in een product (of de poep was eerst doodgestraald.. kan ook.. wie weet) Had eigenlijk een aquamira willen kopen, maar kwam deze tegen en voor dat geld kon ik hem niet laten liggen. Nadeel vind ik alleen dat je hem ergens in moet steken.. Die aquamira schijn je ook aan een fles te kunnen schroeven, zodat je niet hoeft te zuigen om schoon water in een pannetje te krijgen om wat eten klaar te maken of zo. Misschien dat ik er alsnog maar eentje bij koop.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...