Ga naar inhoud

Angela

Lid
 • Aantal items

  310
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Angela

 1. Angela

  Zaaikalender

  geweldig @hamster!!!! thanx!
 2. ik doe altijd een beetje lacherig en geef vage antwoorden op vragen. ik begrijp je probleem wel hoor. mijn buren hoeven wat mij betreft ook van niks te weten @USAfan. want dan weet ik wel bij wie ze ineens op de stoep staan als TSHTF...
 3. ja, ik dacht al zoiets, maar altijd leuk om ff fotos erbij te hebben. om het zeker te weten! thanx @Raycoupe en @Tom
 4. wauw, ja, je site staat bij mij ook bij deze bovenaan! geweldig gedaan! alles in 1! nu hoef ik niet steeds te zoeken en van de ene naar de andere site te gaan!!! super! thanx! @f150
 5. oppotten van emoties??? uitleg graag @calimero. ben erg nieuwsgierig!
 6. thanx!!! ben ik erg blij mee! @hamster
 7. lol! gelukkig! lachen is gezond!!!!
 8. ROFL???? @Shadow ik vrees dat ik de verkeerde woordenlijst in mn hoofd heb en ik zie je nu voor me, dubbel van t lachen te midden van complete chaos...
 9. een kettingreactie aan shitzooi.... en een kwestie van eigenwijsheid... ik was niet van plan om ten onder te gaan
 10. :) euro is zacht??
 11. aha... ik heb er geen 10 nodig @f150 maar wel 4 of 5. op z'n meest 8. dan heeft iedereen reserve... de conrad he? is dat ook voor particulieren? ik ga wel ff scheumen. thanx voor je antwoord!
 12. geweldig @f150! waar heb je ze vandaan? dit past perfect in mijn budget!
 13. mijn fantasie kent weinig grenzen. maar dat terzijde, bedankt @Greener voor dit mooie stukje. geen tranen voor mij, maar dat is standaard.
 14. oewwwwww!!! thanx @hamster en hopelijk gaat het snel beter met je hand/arm!!!!!!!
 15. hoewel ik niet van plan ben om jou waar dan ook te schoppen @Heksenboot zal ik eens scheumen in de buurt. misschien is er hier meer aanbod van (in de buurt) thanx!
 16. hmmmm, ik vrees dat ik niet weet wat onderhand is @hamster en die maten waren nu juist het probleem... is er misschien een andere manier om die boel te persen? (ps-ik heb de mix van papierpulp en bladeren)
 17. ik ben op zoek naar een krav maga school/trainer in de buurt..... die betaalbaar is... tot nu toe zonder succes maar dat is mijn voornaamste doel. ik heb net van de dokter te horen gekregen dat ik mn knie moet ontzien... iemand nog suggesties?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...