Ga naar inhoud

bornready71

Lid
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door bornready71

 1. Hoi hier allemaal, ff mijn korte voorstelronde hier, een aantal kennen mij waarschijnlijk al van laatste SC Veluwezoom, die kale brandweerman, 44 inmiddels alweer en blij eindelijk 'soortgenoten' te hebben ontmoet, het gaat me goed, geniet een militair pensioen en woon vrijaf met mn Duitse herder 'Max' geniet sinds jaar en dag van reizen en vertoeven in de natuur liefst met zo weinig mogelijk middelen, de uitdrukking K.I.S.S past wel bij mij, verheug me ondanks "het liefst op mijzelf zijn" toch op SC Nunspeet, zoveel tips/trucs nog te leren! Overweeg overigens om in de herfst/winter een SC te organiseren hier int mooie ooosten, zal is horen a.s. wknd of daar animo voor is? Mvg
 2. J.. ik ga je gauw belle was ff crisis hier
 3. Hoi Zinzzy ik ben een beetje laat met dit idee opperen maar lijkt me voor volgende SC leuk om grote offset grill mee te nemen, neem wel mn kleine DIY multistove mee, denk dat ik misschien wel langer blijven kan, zit nog ff met oppas regelen voor mn hond hoop iig er donderdag al te zijn, zin in!
 4. Doelstelling was ook oa duurzaam, draagbaar, doeltreffend, degelijk vooral
 5. mijn nieuwe DIY multi stoof eindelijk afgemaakt, deze gooi je van n berg af en dan doet ie t nog goed, en draagbaar, moet m nog ff wegen..
 6. in juni naar Zweden dan komt ie zeker snacht's ook goed van pas?!
 7. Ja leuk is ie geworden he en onverwoestbaar..weet zeker dat als ik m over 10 jaar van een berg (je) laat vallen hij het nog prima doet hihi
 8. pijp en pootjes passen er in en een handvat aan gelast zodat ie makkelijk te vervoeren is..
 9. Nee zelf gemaakt maar inmiddels ipv 0.5mm er nu 1 gebouwd van 2mm plaatstaal
 10. zelf maar is aan het knutselen gegaan, kan niet wachten hem te testen..
 11. Over bbq's en wat je er van maken kan? Dit is mijn DIY resultaat..
 12. Ach als t niet te oud is en je hebt echt dorst? nee hoor..in de woestijn ter voorkoming van uitdroging misschien maar daar zijn de meningen nogal verdeeld over? Sneeuw of ijs eten bij dorst werkt niet..zout water drinken ook niet, je eigen plas drinken? Hoop t nooit nodig te hebben!
 13. M90 in mn hennessy hammock, liggend op thermarest met alu/bubbeltjesfolie eronder en een kleine 'tarp' eronder extra, koppie soep voort tukke en voor hier in NL heerlijk! Als t echt koud wordt extra aankleden en een fleeceliner erin..ouderwetse kruik nog mee? Voor weinig geld prima slaapzak! Oh ja nog een tip; plas in je veldfles en stop die lekker bij je (dop goed vastdraaie! werkt ook prima..
 14. Altijd zorgen voor voldoende zuurstof dus goed luchten..je kachel functioneerd dan als het ware als 'long' van je tent
 15. Ik heb zelf t idee dat de pijp van de frontierstove te kort was cq niet genoeg 'trek' had? Tevens gebruik ik een grotere diameter pijp..Ik begin altijd eerst op de Zwitserse manier de pijp warm te stoken voor betere start met weinig tot geen rook..proberen van begin af aan de ideale mengverhouding te houden zoals op de foto te zien is lukt dat niet altijd..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...