Ga naar inhoud

Puro

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Puro's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. Ik heb me altijd al afgevraagd of ee water ye filteren is, alleen nooit onderzoek op gedaan
 2. Hmm ik denk niet dat het me gaat lukken om zo ver weg te gaan, gelukig is er 2 km van mijn huis een meer met een eiland, het zit vol met ganzen dus aan eten geen gebrek . Verder is er een onbewoond eiland voor de mensen hier die een goeie budget hebben en geintreseerd zijn, het ligt ten Noord-Oosten van Nieuw-Zeeland genaamd Manuae voor de mensen die toch nog sociale contact wilt houden is er een bewoond eiland ongeveer 200 km ten westen van Manuae genaamd Aitukai, verder heb je ook nog Simoa in het noorden wat wel een aanrader is
 3. nu je het zegt, mn zippo krijgt vanaf vandaag een speciale plaats in mn BOB..
 4. Ik heb nog zo een Broek met 21 zakken van het merk Evisu, Die waren in mijn jeugd jaren echt iets die je moest hebben om "Cool & Gangster" te zijn. en bij die documantaire van UK Preppers heeft 1 van die mannen een groen jas achtige iets die chemische stoffen etc. afweert, weet iemand hoe die heet want die zou wel goed staan in de collectie..
 5. ff uTorrent open doen.. 28 Weeks Later Doghouse Zombieland ( ik ben nou eenmaal een zombie liefhebber ) Verder heeft "In Time" wel een prepper achtige verhaal "Mongol" een speel film over de grote heerser Gengiz Khan. Cast Away en Into The Wild zou iedereen wel kennen denk ik misschien wel off topic maar een Rustig Reggae Album van bijv. Jimmy Cliff zou wel goed doen om de hoofd koel te houden..
 6. Bij de Action heb je voor goedkoop een waterproof smartphone bag dus zou je je mobieltje onder water kunnen gebruiken het enige waar ik me zorgen over maak is energie om de accu mee op te laden maar daar over zou er wel een topic zijn op de forum neem ik aan
 7. Volgens sommige Islamitische gelovigen word de dag des oordeels op de nacht die de Donderdag met de vrijdag verbind, dus wie weet is het vrijdag 21 December ...
 8. Bij mij valt er nog niets uit de lucht en stiekem hoop ik dat het zo blijft tot de lente
 9. Ik ben nog net begonnen en heb al een paar artikelen op mn lijstje gezet waaronder een water filter aleen waneer ik ze kan aanschaffen weet ik nog niet. en ik ben ook wel iemand die iets duurs zou halen als ik het kan maar boog kan nog wel even wachten denk ik..
 10. Ik open wel een PayPal als er meer informatie over de life straw komt anders doe ik er niks mee
 11. Jammer genoeg moeten somige mensen alleen maar klasse uitsralen. een boog is een boog of het nou 500 euro kost of 10 als je er maar weet hoe je ermee om moet gaan.
 12. In de bar praat ik er wel eens over om ook andere mensen te informeren over wat er zou kunnen gebeuren maar door de toenemende alcohol presentage zullen de meeste het al vergeten zijn, verder heb ik er wel eens met me neef erover wat we zouden kunnen doen als er een crisis komt en we hebben al genoeg plannen en locatie's alleen nog de benodigde middelen en het ergste kan komen.
 13. Mijn broertje zit al te trainen met Call of Duty blackops 2 alleen die spel is zo onrealistisch als weet niet wat, voor de mensen die net als mij denken dat zoiets zou kunnen zou ik de serie en comic reeks van The Walking Dead wel aanraden, omdat somige onderwerpen goed door worden genomeb zoals schuilplaatsen, ammunitie en voor de leifhebbers romantiek..
 14. Nou ik heb meer tijd gestoken in de Mexicaanse geschiedenis dan de geschiedenis van het christendom, dus ik voel me beter bij wat de Maya's zeggen al is het niet de leukste optie .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...