Ga naar inhoud

gaben

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

gaben's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. als ze echt uitgehongerd zijn, zal hun reserve er ook aan zijn en dan is dit echt zware arbeid ..
  2. ik denk dat je ongeacht alle preps .. een goeie dosis 'luck' moet hebt wanneer 'shtf' gebeurt
  3. in eerste instantie zou ik zo spoedig mogelijk mijn gezin naar men BOL brengen daar mijn eigen woning in geval van een shft situatie een doelwit is.. ik run namelijk een restaurant .. en ik ben der 200% zeker van dat eens de honger toeslaat of zelf ervoor in geval van paniek mijn boeltje binnen de korste keren leeggeroofd is.
  4. @ joster .. denk niet dat gebruikte of nieuwe een verschil maakt .. nieuwe banden zou het zaakje wel een stuk duurder maken en mijn inziens dan niet echt economisch meer.
  5. vandaag eerste sla zaadjes gezaaid in kleine kast op vensterbank .. zal door het zachte weer zijn dat het nu al aan het kriebelen was.
  6. iets wat niet zozeer in mijn rugzak zit maar wat ik wel op mij zal dragen is voornamelijk een verdedigings (afschrik) vuurwapen. afhankelijk van welke shtf scenario ... maar toch .. wat ben je met al je goed voorbereide middelen als de eerste de beste cowboy je bedankt (onder bedreiging) en ermee vandoor gaat. verder is idd medicijnen of anti allergie middelen héél belangrijk .. mijn jongste is lactose intolerant en wanneer een shtf scenario zich voordoet neem ik aan dat we niet kieskeurig gaan kunnen zijn op voeding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...