Ga naar inhoud

Ant1

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ant1

  1. Heb inmiddels wat stappen gemaakt. Een maand voedselvoorraad. Meerdere regentonnen paraat. Diverse waterfiltersystemen. Kunststof kisten met belangrijke items (dus ook altijd klaar om in te laden in de auto). Twee kleine houtkachels, maar er moet nog een petroleum kookstel bij, en een elektrische kookplaat (voor het geval de gastoevoer stokt). En er is nog zo veel meer te preppen!

  2. Ik ben bezig met een home made brikettenpers en gebruik als basis de lange versie van de Ikea bestekbak. Paar extra gaatjes er bij boren aan de onderkant en dan in combinatie met Holbewoner zijn hefboom principe.
  3. ps hoe kan ik nu zorgen dat ik een bericht ontvang als er antwoorden volgen onder dit onderwerp? Er staat nu niet een aan te vinken vakje onderaan bij de 'Bijkomende Opties' zoals ik ergens anders wel zag.
  4. Ik heb hetzelfde, de Engelsen zijn een beetje meer down to earth dan de Amerikanen. Off the grid leven is mijn doel en lijkt me een heerlijk gevoel te geven. Met name continuïteit/ zekerheid in voedselvoorziening lijkt me de grootste uitdaging en zal het meeste werk zijn! Zijn er al meerdere afleveringen geweest van UK preppers? Ik eens ff op de Nat.Geo website kijken
  5. Ant1

    LifeStraw inkoopactie

    Heb er net een paar besteld. Bedankt voor de actie en ik hoop dat er snel meer nuttige en mooie prep items beschikbaar komen tegen even mooie prijzen
  6. Bedankt voor alle informatie, en voor de aanbieding via de prepshop; ik heb er net een paar besteld!
  7. Interessant dit.. ik ben van plan er ook eentje te kopen. En dan wachten tot de home stove beschikbaar is! Biolite homestove zijn: http://www.biolitestove.com/homestove/overview Bedankt voor de info allemaal!
  8. Iemand gisteren UK preppers gezien op Nat. Geo? Die sciense fiction schrijver die Edward heet en van Engeland verhuisd is naar Slowakije, als ik 't me goed herinner, zit voor mijn gevoel wel in de juiste richting qua aanpak en visie. Zelf voorzienend/ onafhankelijk en zekerheid in voedselvoorziening voor de lange termijn.
  9. Over voorbehoedsmiddelen gesproken, is het verstandig om je voort te planten? Dan kun je nieuwe preppertjes grootbrengen natuurlijk.. en ze kunnen voor je zorgen als je als oude prepper wel de kennis, maar niet de kracht meer hebt als 't mis gaat! Of juist niet en die condooms dus gebruiken waarvoor ze bij de ontwikkeling bedoeld waren... want kinderen betekenen meer monden om te voeden, meer kosten en dus minder geld om te preppen....etc etc.. Voortplanten....genetische drang versus ratio Ben benieuwd wat preppend Nederland hier van denkt!
  10. Dit zijn de tips!!! haha Die firedrill thumb loop is zeker goed ja.. Maakt de houdbaarheidsdatum nog wat uit!???? droogt zo'n condoom uit na verloop van tijd, ook als ie in de verpakking zit??
  11. Krav Maga is verdedigen in de zin van reageren op een aanval...maar de reactie is dan wel bedoelt om (zo effectief en eenvoudig mogelijk) de tegenstandig uit te schakelen.. Het trainen ervan moet beheerst en gecontroleerd. De laatste jaren is het in opkomst, dus er is inmiddels onderscheid tussen het serieuzere werk en de lichte varianten bij sportcentra. Naast Kickboxen en een beetje MMA heb ik ook aan Jiujitsu/ Ju jitsu gedaan en de laatste is zeker een complete sport. Hoe dan ook is het vanuit vele oogpunten waardevol om vechtsportervaring te hebben!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...