Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 06/15/24 in alle zones

  1. superleuk om te zien allemaal ik heb sinds kort een pressure canner. moet er nog mee gaan werken. maar beetje angstig voor de eerste x gebruiken
    1 punt
  2. https://www.aliexpress.us/item/1005005900612949.html?spm=a2g0o.detail.0.0.2f0cvixevixe79&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40050.362094.0&scm_id=1007.40050.362094.0&scm-url=1007.40050.362094.0&pvid=d85e9d1e-9205-40c6-b5a8-ba6021abc499&_t=gps-id%3ApcDetailTopMoreOtherSeller%2Cscm-url%3A1007.40050.362094.0%2Cpvid%3Ad85e9d1e-9205-40c6-b5a8-ba6021abc499%2Ctpp_buckets%3A668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!49.11!11.89!!!50.82!!%402103853f16982651530781390e6e7b!12000034770881223!rec!US!!AB&gatewayAdapt=4itemAdapt
    1 punt
  3. hi iedereen, Heb een beetje meegelezen hier omdat ik graag een presto zou aanschaffen. Ik vraag me eigenlijk af hoe je weet dat de temperatuur boven de 121 graden gaat, er staat toch geen temperatuurmetertje op de ketel alleen een drukmeter? bedankt om te reageren Maddy
    1 punt
  4. Ziet er top uit allemaal! Als je met een hogere druk werkt begrijp ik al een stuk beter waarom die ringen los raken. Volgens mij adviseert Presto zelf 11 psi op zeeniveau, maar hoger gaan heeft meen ik geen nadelen. Hoe komen die gepureerde soepen eruit? Wortel met aardappel en massala klinkt erg goed!
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...